Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Ιστιοπλοΐα: Στην 4η θέση ο Κοκκαλάνης, το «παλεύει» η Σκαρλάτου

Μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα που έκανε χθες ο Βύρων Κοκκαλάνης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, σήμερα στην 4η ιστιοδρομία των RS:X έμεινε στην 13η θέση, στην 5η ιστιοδρομία πήρε την 5η θέση, όπως και στην 6η ιστιοδρομία, η οποία είχε νικητή τον Ολλανδό Ντόριαν Φαν Ρισελμπέργκε. Έτσι, ο Έλληνας ιστιοπλόος βρέθηκε στην 4η θέση της γενικής κατάταξης. Μετά την 12η θέση στην 4η ιστιοδρομία των RS:X γυναικών και την 17η θέση στην 5η ιστιοδρομία, η Αγγελική Σκαρλάτου πήρε την 15η θέση στην 6η ιστιοδρομία, κι έτσι η Ελληνίδα ιστιοπλόος έπεσε στην 15η θέση της γενικής κατάταξης. Πρεμιέρα για τα Finn, με τον Γιάννη Μιτάκη να μένει στα ριχά, αφού στην 1η ιστιοδρομία τερμάτισε στην 12η θέση (12 β.π.), ενώ στην 2η δεν τερμάτισε καν. Έτσι έμεινε στην 18η θέση με 36β. ποινής.

Μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα που έκανε χθες ο Βύρων Κοκκαλάνης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, σήμερα στην 4η ιστιοδρομία των RS:X έμεινε στην 13η θέση, στην 5η ιστιοδρομία πήρε την 5η θέση, όπως και στην 6η ιστιοδρομία, η οποία είχε νικητή τον Ολλανδό Ντόριαν Φαν Ρισελμπέργκε. Έτσι, ο Έλληνας ιστιοπλόος βρέθηκε στην 4η θέση της γενικής κατάταξης.

Προηγείται ο Βρετανός Νικ Ντέμπσεϊ, δεύτερος είναι ο Ολλανδός Ντόριαν Φαν Ρισελμπέργκε και τρίτος ο Πολωνός Πιοτρ Μίσκα.

Ο Κύπριος Ανδρέας Καριόλου τερμάτισε 6ος στην 6η ιστιοδρομία (η καλύτερη κούρσα του μέχρι στιγμής) και στη συνολική κατάταξη βρίσκεται στην 10η θέση.

Η Σκαρλάτου στην 15η θέση

Μετά την 12η θέση στην 4η ιστιοδρομία των RS:X γυναικών και την 17η θέση στην 5η ιστιοδρομία, η Αγγελική Σκαρλάτου πήρε την 15η θέση στην 6η ιστιοδρομία, κι έτσι η Ελληνίδα ιστιοπλόος έπεσε στην 15η θέση της γενικής κατάταξης.

Προηγείται η Ιταλίδα Φλάβια Ταρταλίνι, δεύτερη είναι η Γαλλίδα Σαρλίν Πικόν και τρίτη η Ρωσίδα Στεφανία Ελφούτινα.

Finn: Ο Μιτάκης 18ος στην πρεμιέρα
Πρεμιέρα για τα Finn της ιστιοπλοϊας των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο, όμως με τον Γιάννη Μιτάκη να μένει στα… ρηχά. Ο Έλληνας ιστιοπλόος πήρε την 12η θέση στην 1η ιστιοδρομία και δεν τερμάτισε στην 2η, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην 18η θέση της γενικής κατάταξης με 36 β.π.

Πρώτος είναι ο Σλοβένος Βασίλι Ζμπόγκαρ με 4 β.π., δεύτερος ο Τούρκος Αλικάν Καϊνάρ με 7 β.π. και τρίτος ο Αργεντινός Φακούντο Ολέτσα Μπαζάν με 10 β.π.

Laser: Στην 5η θέση ο Κύπριος Κοντίδης

«Ισοφάρισε» όσο μπορούσε το χτεσινό άσχημο ξεκίνημα που είχε στα Laser ο Παύλος Κοντίδης. Ο Κύπριος ιστιοπλόος, ο οποίος πριν από τέσσερα χρόνια στο Λονδίνο έγινε ο πρώτος Κύπριος στην ιστορία που κατέκτησε μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες (αργυρό), ήρθε 1ος στην 3η ιστιοδρομία, αλλά 14ος στην 4η κι έτσι από την 19η θεση της γενικής κατάταξης ανέβηκε στην 5η θέση.

Προηγείται ο Αργεντινός Χούλιο Αλσογκαράι, δεύτερος είναι ο Κροάτης Τόντσι Στιπάνοβιτς και τρίτος ο Νεοζηλανδός Σαμ Μιτς.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024