Στον Παναθηναϊκό έως το 2019 θα παραμείνει ο Ζέκα. Ο Πορτογάλος αρχηγός του «τριφυλλιού», ανανέωσε τη συνεργασία του για ακόμη δύο χρόνια, κάτι που σημαίνει ότι εάν καταφέρει να εξαντλήσει το συμβόλαιό του, τότε θα συμπληρώσει οκτώ χρόνια με την πράσινη φανέλα.
Στον Παναθηναϊκό έως το 2019 θα παραμείνει ο Ζέκα. Ο Πορτογάλος αρχηγός του «τριφυλλιού», ανανέωσε τη συνεργασία του για ακόμη δύο χρόνια, κάτι που σημαίνει ότι εάν καταφέρει να εξαντλήσει το συμβόλαιό του, τότε θα συμπληρώσει οκτώ χρόνια με την πράσινη φανέλα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού: «Συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Ζέκα μέχρι το 2019.Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Ζοζέ Κάρλος Γκονσάλβες Ροντρίγκες για την τροποποίηση του υπάρχοντος συμβολαίου του, με τον αρχηγό να παραμένει έτσι στην ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2019.
Ο γεννημένος στις 31 Αυγούστου του 1988 μέσος ξεκίνησε την καριέρα του στην ακαδημία της Κάζα Πία, προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα -όπου έμεινε για μια τριετία- ενώ το καλοκαίρι του 2010 πήρε μεταγραφή για την Βιτόρια Σετούμπαλ, στην οποία κι αγωνίστηκε 26 φορές.
Στις 28 Ιουλίου του 2011, ο Ζέκα παρουσιάστηκε επίσημα από τον Παναθηναϊκό, υπογράφοντας συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας με την ομάδα μας. Από το καλοκαίρι του 2013, ο Πορτογάλος άσος φέρει το περιβραχιόνιο του αρχηγού, ενώ στις 21 Ιουνίου του 2014 υπέγραψε ένα ακόμα συμβόλαιο, διάρκειας τριών ετών. Μέχρι σήμερα, ο Ζέκα μετράει 205 εμφανίσεις και εννιά τέρματα με το «τριφύλλι”».
Λίγο αργότερα ο έμπειρος παίκτης και αρχηγός των «πρασίνων» δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την επέκταση του συμβολαίου του: ««Για εμένα αυτή είναι μια πολύ ωραία στιγμή. Είναι κάτι που ήθελα πάρα πολύ, το ξέρουν όλοι ότι εδώ είναι το “σπίτι” μου και θέλω να μείνω για πολλά χρόνια στον Παναθηναϊκό!
Αν και αυτό είναι το τρίτο μου συμβόλαιο με την ομάδα νιώθω σα να έρχομαι για πρώτη φορά στα γραφεία. Σαν… πρωτάρης που μόλις γίνεται επαγγελματίας», τόνισε ο Ζέκα και πρόσθεσε: «Ο στόχος μου -και όλων μας, θα έλεγα- είναι να περάσουμε στους ομίλους του Europa League. Προηγείται αυτό, είναι πολύ σημαντικό για όλους στην ομάδα! Από εκεί και πέρα, σίγουρα, εύχομαι να κερδίσουμε και το Πρωτάθλημα.
Δεν μπορώ να το υποσχεθώ, αυτό που μπορώ να υποσχεθώ όμως είναι ότι θα το “πολεμήσουμε” όσο μπορούμε, θα τα δώσουμε όλα για τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του και για να είμαστε χαρούμενοι στο τέλος της σεζόν».
Όσον αφορά της καλύτερές του αναμνήσεις στο «τριφύλλι», είπε: «Η πρώτη και καλύτερη μου ήταν το πρώτο μου ματς με τον Παναθηναϊκό, στο Ισραήλ, εναντίον της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Αλλαγή, “ψαρωμένος” αλλά και με… φτερά στα πόδια! Φυσικά, δεύτερη έρχεται η κατάκτηση του Κυπέλλου. Φοβερή εμφάνιση, σε γεμάτο γήπεδο, μεγάλη νίκη. Τι αλλά να ζητήσεις από έναν τελικό; Τρίτη θα πω το 0-3 εναντίον του Ολυμπιακού, στο “Καραϊσκάκης”. Αποτέλεσμα που θα μείνει στην ιστορία, σίγουρα! Ελπίζω, πάντως, αλλά και εύχομαι την επόμενη φορά να έχουμε ακόμα περισσότερα πράγματα να θυμόμαστε…».
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 1-0 τη Θέλτα χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Γιαμάλ, αλλά έχασε τον σταρ της με πρόβλημα τραυματισμού και υπάρχει ανησυχία και στην Εθνική Ισπανίας εν όψει Μουντιάλ
Καταπληκτικός ο Μότα στη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στην Αταλάντα, καθώς ο γκολκίπερ της Λάτσιο απέκρουσε τέσσερα πέναλτι και έστειλε την ομάδα του στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει την Ιντερ
Μεγάλη ένταση προκλήθηκε μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού για το Κύπελλο Κύπρου ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα Λεμεσού, με τον Πάμπλο Γκαρσία να βρίσκεται στο επίκεντρο των επεισοδίων.
Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε από το «Τερφ Μουρ», επικρατώντας της Μπέρνλι με 1-0 και ανέβηκε στην πρώτη θέση της Premier League, καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία της Άρσεναλ, έχοντας την καλύτερη επίθεση.