
Καθιστική διαμαρτυρία για τις συνθήκες διαβίωσης προσφύγων στη Softex
Καθιστική διαμαρτυρία για τις συνθήκες διαβίωσης στο κέντρο φιλοξενίας της δυτικής Θεσσαλονίκης στο παλιό εργοστάσιο της Softex πραγματοποίησαν πρόσφυγες στο κέντρο της πόλης.
Καθιστική διαμαρτυρία για τις συνθήκες διαβίωσης στο κέντρο φιλοξενίας της δυτικής Θεσσαλονίκης στο παλιό εργοστάσιο της Softex πραγματοποίησαν πρόσφυγες στο κέντρο της πόλης.
Οι διαμαρτυρόμενοι ξεκίνησαν με τα πόδια από το κέντρο φιλοξενίας της Softex κρατώντας πανώ, ζητώντας να βελτιωθούν οι συνθήκες διαμονής στο συγκεκριμένο χώρο.
Κατευθύνθηκαν με τα πόδια ως την πλατεία Αριστοτέλους, όπου και κάθισαν στο οδόστρωμα επί της Εγνατίας, διακόπτοντας την κυκλοφορία σε όλες τις λωρίδες για περίπου μιάμιση ώρα, και στη συνέχεια αποχώρησαν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κηφισιά: Προφυλακιστέος ο 28χρονος διανομέας που κατηγορείται ότι πετούσε πέτρες σε περαστικούς
- Taste Atlas: Ποιο είναι το ελληνικό νησί που αποθεώνει
- «Μια νύχτα μόνο»: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στο MEGA
- Ο μεθοδικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού στο βόλεϊ – Πώς σχηματίζεται η ομάδα της νέας σεζόν
- Γεώργιος Ράλλης: Η Δημοκρατία δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς ήρεμο πολιτικό κλίμα
- ΠΑΣΟΚ: Η στεγαστική κρίση εξελίσσεται σε κοινωνικό εφιάλτη και η κυβέρνηση παραμένει απλός παρατηρητής

