
«Πόρτα» από τη Χιροσίμα έφαγαν τα Πόκεμον
Το κυνήγι των Πόκεμον έχει εξελιχθεί σε ένα παγκόσμιο φαινόμενο, με δεκάδες μικρούς και μεγάλους να τα ψάχνουν σε ανοικτούς χώρους. Στη Χιροσίμα μάλλον απηύδισαν με την κατάσταση και αποφάσισαν να ζητήσουν από την εταιρεία να τα αποσύρει από το Μνημείο για τα θύματα της ατομικής βόμβας.
Το κυνήγι των Πόκεμον έχει εξελιχθεί σε ένα παγκόσμιο φαινόμενο, με δεκάδες μικρούς και μεγάλους να τα ψάχνουν σε ανοικτούς χώρους.
Στη Χιροσίμα μάλλον απηύδισαν με την κατάσταση και αποφάσισαν να ζητήσουν από την εταιρεία να τα αποσύρει από το Μνημείο για τα θύματα της ατομικής βόμβας.
«Θεωρούμε ότι ο χώρος του πάρκου είναι ιερός. Εδώ έρχονται άνθρωποι για να προσευχηθούν για τα θύματα της ατομικής βόμβας» δήλωσε εκπρόσωπος των Αρχών.
Και δεν έχει άδικο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Ο Τσάμπι Αλόνσο συμφώνησε με την Τσέλσι» (pics)
- OpenAI: Η χώρα που προσφέρει δωρεάν στους πολίτες την επί πληρωμή έκδοση του ChatGPT
- Χωρίς πολιτικές αβρότητες ο εκπρόσωπος της ΝΕΑΡ στο συνέδριο της ΝΔ – Τι είπε για το σκάνδαλο των υποκλοπών
- Η Κρίστεν Στιούαρτ έχει βαρεθεί το σύστημα και τους δισεκατομμυριούχους
- Eurovision: «Η καλύτερη εμφάνιση που είχε η Ελλάδα ever» – Το Twitter έδωσε το «12αρι» του στον Akyla
- Βεργώτεια: Άλμα στα 8.21 μ. από τον Τεντόγλου (vid)


