Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ζααρμπρύκεν: Συνελήφθη (στον ύπνο) άοπλος… «ένοπλος» μετά από πολύωρο συναγερμό
Τμήμα του κέντρου της πόλης αποκλείστηκε από την αστυνομία το πρωί της Κυριακής

Ζααρμπρύκεν: Συνελήφθη (στον ύπνο) άοπλος… «ένοπλος» μετά από πολύωρο συναγερμό

Έπειτα από πολύωρη κινητοποίηση της αστυνομίας στο γερμανικό Ζάαρμπρυκεν, με τμήμα του κέντρου να κλείνει για σχεδόν πέντε ώρες, η αστυνομία έθεσε υπό κράτηση άνδρα που είχε ταμπουρωθεί σε εστιατόριο και αναφορές τον ήθελαν να είναι ένοπλος. Οι πρώτες αναφορές δείχνουν πως πρόκειται για οικογενειακές διαφορές.

Έπειτα από πολύωρη κινητοποίηση της αστυνομίας στο γερμανικό Ζάαρμπρυκεν, με τμήμα του κέντρου να κλείνει για σχεδόν πέντε ώρες, η αστυνομία έθεσε υπό κράτηση άνδρα που είχε ταμπουρωθεί σε εστιατόριο και αναφορές τον ήθελαν να είναι ένοπλος.

Οι πρώτες αναφορές δείχνουν πως πρόκειται για οικογενειακές διαφορές. Μετά την πρώτη ώρα, η αστυνομία είχε ήδη απομακρύνει το ενδεχόμενο να επρόκειτο για τρομοκρατία.

Αναφορές στα γερμανικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι ο άνδρας, που φέρεται να είναι γαμπρός του ιδιοκτήτη του εστιατορίου, εμφανίστηκε στο εστιατόριο το πρωί της Κυριακής και, αφού έβγαλε όσους ήταν στο κατάστημα, ταμπουρώθηκε στο κτίριο.

Η κινητοποίηση της αστυνομίας ήταν εκτεταμένη και το τμήμα του κέντρου της πόλης, όπου βρίσκεται το εστιατόριο, αποκλείστηκε. Η επικοινωνία με τον άνδρα είχε αναφερθεί ως δύσκολη, καθώς ο άνδρας βρισκόταν σε τεταμένη ψυχολογική κατάσταση.

Τελικά, οι ειδικές δυνάμεις της γερμανικής αστυνομίας (SEK) έκαναν έφοδο μετά από περίπου τέσσερις ώρες και βρήκαν στο υπόγειο τον άνδρα να κοιμάται.

Δεν ήταν οπλισμένος, σε αντίθεση με τα όσα είχαν αρχικά αναφέρει όσοι είχαν βγει από το εστιατόριο. Ήταν όντως τραυματισμένος, αλλά ελαφρά.

Σύμφωνα με τις αναφορές στα τοπικά ΜΜΕ, ήταν «γνωστός» στην αστυνομία για ψυχολογικά προβλήματα και μεταφέρθηκε σε νοσηλεία.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Only in

Αχίλλειος πτέρνα της οικονομίας το μεγάλο και επίμονο έλλειμμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών

«Αγκάθι» για την ελληνική οικονομία το έλλειμμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών. Τι δείχνουν τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος και του Κέντρου Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024