
Η Ρεάλ ανταμείβει τον Ζιντάν με τα «διπλά» χρήματα συμβολαίου
Το ξεκίνημα της προπονητικής καριέρας του Ζινεντίν Ζιντάν ήταν πραγματικά ονειρεμένο. Ο Γάλλος σούπερσταρ, αντικατέστησε τον Ράφα ΜπενίτεΘ στην τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης και στη συνέχεια την οδήγησε στην κατάκτηση του 11ου Champions League της ιστορίας της ενώ πανηγύρισε το διπλό επί της Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου».
Το ξεκίνημα της προπονητικής καριέρας του Ζινεντίν Ζιντάν ήταν πραγματικά ονειρεμένο. Ο Γάλλος σούπερσταρ, αντικατέστησε τον Ράφα ΜπενίτεΘ στην τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης και στη συνέχεια την οδήγησε στην κατάκτηση του 11ου Champions League της ιστορίας της ενώ πανηγύρισε το «διπλό» επί της Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου».
Ο «Ζιζού» ανέλαβε την ομάδα στις 4 Φεβρουαρίου και στα 16 ματς που έδωσε για την Primera Division, είχε απολογισμό, 14 νίκες, μια ισοπαλία (1-1 με Μάλαγα) και μια ήττα (0-1 από Ατλέτικο Μαδρίτης).
Αν σκεφτεί κανείς ότι στο ίδιο διάστημα η Μπαρτσελόνα, που κατέκτησε το πρωτάθλημα μόλις ένα βαθμό μπροστά από τους «μερένγκες», είχε 13 νίκες, μια ισοπαλία και 3 ήττες, φίλαθλοι της Ρεάλ έμειναν με την απορία τι θα είχε συμβεί, αν ο Γάλλος είχε αναλάβει τη τεχνική ηγεσία από την αρχή της χρονιάς.
Ως εκ τούτου η διοίκηση των Μαδριλένων θέλωντας να επιβραβεύσουν τα κατορθώματα του τρις κορυφαίου παίκτη της χρονιάς (1998, 2000, 2003) αποφάσισαν να διπλασιάσουν τις αποδοχές του! Σύμφωνα με την εφημερίδα As, οι αποδοχές του από τα 2,7 εκατομμύρια ευρώ που προβλέπονταν στη συμφωνία του, θα φτάσουν τα 5,4 για τη νέα σεζόν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Υδατοκαλλιέργεια: Στο 1 εκατ. τόνους η παραγωγή στην ΕΕ αξίας 4,6 δισ. ευρώ – Πού βρίσκεται η Ελλάδα
- Δημιουργία παραποτάμιου πάρκου έκτασης 60 στρεμμάτων
- «Κράξιμο» από τον Νέβιλ: «Στην Τσέλσι δεν ξέρουν τι κάνουν»
- ΣΥΡΙΖΑ για δηλώσεις Κοβέσι: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει βυθίσει τη χώρα στη διαφθορά και στην ανυποληψία
- Η κόρη του Eminem μοιράζεται τις πρώτες φωτογραφίες από τη γέννηση της κόρης της
- Αλέξης Τσίπρας στο φόρουμ των Δελφών: Δεν ζούμε πλέον σε κανονική χώρα, ο Μητσοτάκης έπρεπε να είχε παραιτηθεί – Έχω χρέος να συμβάλλω στην επιστροφή της σταθερότητας

