
Τοξοβολία: Χρυσό η Ν.Κορέα, ασημένιο οι ΗΠΑ, χάλκινο η Αυστραλία στο ομαδικό ανδρών
Η ομάδα της Νότιας Κορέας, αποτελούμενη από τους Γουτζίν Κιμ, Σεουνγκγιούν Λι, Μποντσάν Κου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ομαδικό της τοξοβολίας ανδρών, καθώς στον τελικό νίκησε 6-0 την ομάδα των ΗΠΑ, που την απαρτίζαν οι Μπρέιντι Έλισον, Ζατς Γκάρετ, Τζέικ Καμίνσκι. Το χάλκινο μετάλλιο κατάκτησε η ομάδα της Αυστραλίας, αποτελούμενη από τους Αλεκ Ποτς, Ράιαν Τίακ, Τέιλορ Γουόρθ, καθώς στον «μικρό τελικό» νίκησε 6-2 την Κίνα, την ομάδα της οποίας απαρτίζαν οι Γιου Ξινγκ, Ξουεσόνγκ Γκου, Νταπένγκ Γουάνγκ.
Η ομάδα της Νότιας Κορέας, αποτελούμενη από τους Γουτζίν Κιμ, Σεουνγκγιούν Λι, Μποντσάν Κου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ομαδικό της τοξοβολίας ανδρών, καθώς στον τελικό νίκησε 6-0 την ομάδα των ΗΠΑ, που την απαρτίζαν οι Μπρέιντι Έλισον, Ζατς Γκάρετ, Τζέικ Καμίνσκι.
Το χάλκινο μετάλλιο κατάκτησε η ομάδα της Αυστραλίας, αποτελούμενη από τους Αλεκ Ποτς, Ράιαν Τίακ, Τέιλορ Γουόρθ, καθώς στον «μικρό τελικό» νίκησε 6-2 την Κίνα, την ομάδα της οποίας απαρτίζαν οι Γιου Ξινγκ, Ξουεσόνγκ Γκου, Νταπένγκ Γουάνγκ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Έλενα Τοπαλίδου: Αναβλήθηκε η δίκη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ – Ελεύθερη η ηθοποιός
- Χαμάς: Δεν θα αφοπλιστούμε, αλλά μόνο η αστυνομία θα φέρει όπλα, δηλώνει μέλος του πολιτικού γραφείου της
- «Ο νέος προπονητής του Άρη έχει το μπάσκετ πάντα στο μυαλό του» – Η ανάρτηση της Euroleague για τον Σπανούλη
- Κοσμική θύελλα: Επιστήμονες εντόπισαν τον κρυφό άνεμο που πνέει εδώ και 20.000 χρόνια στο Γαλαξία μας
- Ο Νετανιάχου δεν μπορεί να αποφεύγει τις κάλπες για πολύ ακόμα – Τι μπορεί να φέρουν οι εκλογές στο Ισραήλ;
- Κεφαλονιά: Επιχείρηση διάσωσης 62χρονης τουρίστριας που τραυματίστηκε σε δυσπρόσιτη παραλία





