
Νέο ένταλμα σύλληψης κατά του Γκιουλέν εξέδωσε τουρκικό δικαστήριο
Δικαστήριο στην Κωνσταντινούπολη εξέδωσε ένταλμα σύλληψης κατά του Φετουλάχ Γκιουλέν με την κατηγορία ότι διέταξε την απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου.
Δικαστήριο στην Κωνσταντινούπολη εξέδωσε ένταλμα σύλληψης κατά του Φετουλάχ Γκιουλέν με την κατηγορία ότι διέταξε την απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου.
Πρόκειται για το πρώτο ένταλμα σύλληψης κατά του Γκιουλέν που εκδίδεται μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία και εκδίδεται μετά από αίτημα εισαγγελέα. Εις βάρος του Γκιουλέν εκκρεμούν και άλλα εντάλματα σύλληψης εναντίον του ιεροκήρυκα.
Η Άγκυρα έχει ζητήσει την έκδοση του Γκιουλέν από τις ΗΠΑ, όπου βρίσκεται ο αυτοεξόριστος ιεροκήρυκας.
Ο ίδιος ο Γκιουλέν αρνείται την εμπλοκή του στο πραξικόπημα.
Την Τετάρτη, ο τούρκος πρόεδρος παραδέχθηκε τη συμπόρευσή του με τον Γκιουλέν και ζήτησε συγγνώμη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι Αθώοι: Η ώρα της καταδικαστικής απόφασης πλησιάζει
- «Επιχείρηση συγκάλυψη» από την κυβέρνηση για ΟΠΕΚΕΠΕ και υποκλοπές – Σφυροκόπημα από την αντιπολίτευση
- Κίνα: Hotpot, τσάι με φυσαλίδες και αθλητικά ρούχα – Το «made in China» τρεντάρει στις διεθνείς αγορές
- Χρυσοχοΐδης: Νομοθετική ρύθμιση για ηλεκτρικά πατίνια προανήγγειλε
- Στον ανακριτή οι 3 συλληφθέντες για τη δολοφονία του 36χρονου στη Νέα Μάκρη
- «Στα κρίσιμα, σε ποιον δίνεις την μπάλα για το νικητήριο σουτ;» – Τι είπε ο ΜακΚόλουμ για τον Ολυμπιακό


