
Η Singular Logic αναλαμβάνει την πλατφόρμα δημοπράτησης τηλεοπτικών αδειών
Στην εταιρεία Singular Logic ανατέθηκε, έπειτα από νέο διαγωνισμό, η ανάπτυξη του συστήματος μέσω του οποίου θα δημοπρατηθούν οι τέσσερις τηλεοπτικές άδειες εθνικής εμβέλειας.
Στην εταιρεία Singular Logic ανατέθηκε, έπειτα από νέο διαγωνισμό, η ανάπτυξη του συστήματος μέσω του οποίου θα δημοπρατηθούν οι τέσσερις τηλεοπτικές άδειες εθνικής εμβέλειας.
Η ανάθεση ανακοινώθηκε από την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας και αναρτήθηκε στην υπηρεσία Διαύγεια (ΑΔΑ: ΩΤΤ2465ΙΧΦ-ΝΦΗ).
Ο προηγούμενος διαγωνισμός για την ανάθεση του έργου είχε κριθεί άγονος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σκοτώθηκε γυναίκα μετά από επίθεση από αγελάδες στην Αυστρία
- Γραφήματα, χάρτες και απειλές προς το Ιράν – Ο Τραμπ έτοιμος να «πατήσει πυρηνικό κουμπί» μέσω Truth Social
- Στενά του Ορμούζ: Γιατί τα φορτηγά είναι «λύση ανάγκης» για τις ναυτιλιακές
- Λιθουανία: Συνετρίβη drone στην πόλη Ουτένα – «Πιθανόν ουκρανικό» λένε οι αρχές
- Κύπρος: Εκδήλωση μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων στη Λεμεσό – «Οι θυσίες τους δεν θα σβήσουν ποτέ»
- Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν ζητά ισχυρότερες μονάδες πρώτης γραμμής για την αποτροπή πολέμου
