
Έφυγε από τη ζωή ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Νίκος Δημητρίου
Μετά από πολύμηνη «μάχη» με την επάρατη νόσο, ο Νίκος Δημητρίου, άφησε τα ξημερώματα την τελευταία του πνοή. Ο επί σειρά ετών προπονητής, που μέχρι πρότινος εργαζόταν στο τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ, δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον καρκίνο και απεβίωσε κάνοντας «φτωχότερο» το ελληνικό μπάσκετ.
Μετά από πολύμηνη «μάχη» με την επάρατη νόσο, ο Νίκος Δημητρίου, άφησε τα ξημερώματα την τελευταία του πνοή.
Ο επί σειρά ετών προπονητής, που μέχρι πρότινος εργαζόταν στο τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ, δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον καρκίνο και απεβίωσε κάνοντας «φτωχότερο» το ελληνικό μπάσκετ.
Ο εκλιπών, δούλεψε σε αρκετούς συλλόγους, από τα τμήματα υποδομής μέχρι την «πρώτη» ομάδα, μεταξύ των οποίων ο Άρης, ο ΠΑΟΚ, ο Ηρακλής, η ΧΑΝΘ και η ΑΕΚ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αρκάς: Σε καλοκαιρινή διάθεση
- Το να μην κάνουμε τίποτα δεν είναι κακό
- Φωτιές: Πολύ υψηλός κίνδυνος το Σάββατο – Σε «πορτοκαλί» συναγερμό η Κρήτη
- ΣΥΡΙΖΑ: Η τελευταία ευκαιρία του Πολάκη για πρόεδρος – Σύγκρουση μέχρι τελικής πτώσης στην Κεντρική Επιτροπή
- Ανοικτά αύριο τα καταστήματα για την πρώτη Κυριακή των θερινών εκπτώσεων – Το ωράριο
- Απόφαση-σταθμός: Οι αθλητικές ποινές μπορούν να ανατραπούν από ανεξάρτητο δικαστή


