Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σύνθημα πρόκρισης από Βίκτορ - Μιλιβόγεβιτς: «Μόνο τη νίκη»

Σύνθημα πρόκρισης από Βίκτορ – Μιλιβόγεβιτς: «Μόνο τη νίκη»

Σύνθημα πρόκρισης στον Ολυμπιακό έδωσε ο Βίκτορ Σάντσεθ. Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο τεχνικός των Πειραιωτών ενόψει του αυριανού αγώνα ρεβάνς με την Χάποελ Μπερ Σεβά, για τον 3ο προκριματικό του Champions League, ξεκαθάρισε ότι για την ομάδα του δεν υπάρχει άλλος στόχος από το να περάσει στα play off.

Σύνθημα πρόκρισης στον Ολυμπιακό έδωσε ο Βίκτορ Σάντσεθ. Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο τεχνικός των Πειραιωτών ενόψει του αυριανού αγώνα ρεβάνς με την Χάποελ Μπερ Σεβά, για τον 3ο προκριματικό του Champions League, ξεκαθάρισε ότι για την ομάδα του δεν υπάρχει άλλος στόχος από το να περάσει στα play off.

Ο Ισπανός προπονητής απέφυγε να γνωστοποιήσει τα πλάνα του για την ενδεκάδα που θα παρατάξει, ενώ αναφερόμενος στις απουσίες των Ντουρμάζ και Σιόβα είπε: «Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα. Όπως συμβαίνει σε όλες τις μεγάλες ομάδες όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι για να μπουν και να βοηθήσουν όταν τους ζητηθεί».

Για το εάν υπάρχει πίεση στην ομάδα μετά το 0-0 της περασμένης Τετάρτης εξήγησε: «Πάντα υπάρχει πίεση, αλλά οι ποδοσφαιριστές είναι έτοιμοι να διαχειριστούν τέτοιες καταστάσεις. Θεωρώ ότι ομάδες του επιπέδου του Ολυμπιακού είναι συνηθισμένες στην πίεση. Είμαστε ομάδα που μας αρέσει πάντα να κερδίσουμε και παράλληλα να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο».

Σε ερώτηση που του έγινε για το τι θα γίνει σε περίπτωση αποκλεισμού, ο Βίκτορ Σάντσεθ απάντησε: «Δουλεύουμε σκληρά και έχουμε προετοιμαστεί για να προκριθούμε στα play off. Για μας δεν υπάρχει τίποτα άλλο στο μυαλό μας πέραν της πρόκρισης».

Αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να βρεθούν στην κλήρωση της Παρασκευής είναι οι παίκτες του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς. Ο Σέρβος μέσος είπε χαρακτηριστικά:

«Έχουμε πάρει πάρα πολύ σοβαρά το παιχνίδι, δεν επηρεαζόμαστε από τις καιρικές συνθήκες, ούτε από τη ζέστη και την υγρασία που υπάρχει. Εμείς δεν ήρθαμε εδώ για τον καιρό. Ήρθαμε για να πετύχουμε το στόχο μας που δεν είναι άλλος από την πρόκριση».

Ρωτήθηκε ο έμπειρος παίκτης εάν είναι παγίδα το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός θεωρείται το φαβορί και απάντησε:

«Όχι, διότι αυτό είναι αλήθεια. Υπάρχουν περιπτώσεις στο ποδόσφαιρο που δεν κερδίζουν πάντα οι καλύτερες ομάδες. Εμείς είμαστε έτοιμοι για το αυριανό ματς, συγκεντρωμένοι για να φτάσουμε στη νίκη και στην πρόκριση. Είμαστε καλύτερη ομάδα, αλλά πρέπει να το αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο. Αποδεχόμαστε τον τίτλο του φαβορί αλλά αυτό είναι κάτι που πρέπει να φανεί στον αγωνιστικό χώρο».

Επίσης παραδέχθηκε ότι υπάρχει πίεση στους παίκτες: «Ναι υπάρχει, αλλά πάντα ισχύει αυτό. Βρίσκομαι 3 χρόνια στον Ολυμπιακό και πάντα υπάρχει πίεση και στους αγώνες και στις προπονήσεις. Είμαστε μαθημένοι σε αυτό και στο να το διαχειριζόμαστε και θα το ελέγξουμε στο γήπεδο».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024