Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εθνική Τράπεζα: Παράταση στα κονδύλια για προγράμματα του ΕΤΕΑΝ

Εθνική Τράπεζα: Παράταση στα κονδύλια για προγράμματα του ΕΤΕΑΝ

Η Εθνική Τράπεζα ανακοίνωσε ότι συνεχίζει μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου την παροχή χαμηλότοκων δανείων μέσω των προγραμμάτων του ΕΤΕΑΝ: «Νησιωτική Επιχειρηματικότητα» και «Επιχειρηματική Επανεκκίνηση».

Η Εθνική Τράπεζα ανακοίνωσε ότι συνεχίζει μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου την παροχή χαμηλότοκων δανείων μέσω των προγραμμάτων του ΕΤΕΑΝ: «Νησιωτική Επιχειρηματικότητα» και «Επιχειρηματική Επανεκκίνηση», έχοντας ως βασικό της σκοπό την προώθηση της επιχειρηματικότητας, την ενίσχυση των επενδύσεων και τη διευκόλυνση της πρόσβασης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στη χρηματοδότηση.

Μέσω των προαναφερθέντων προγραμμάτων διατίθενται δάνεια επενδυτικού σκοπού αλλά και δάνεια κεφαλαίου κίνησης, καλύπτοντας όλο το φάσμα των αναγκών χρηματοδότησης των επιχειρήσεων, με στόχο τη δημιουργία συγκριτικού πλεονεκτήματος και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς τους, αξιοποιώντας τους ευνοϊκούς όρους των προγραμμάτων.

Ήδη, η Εθνική Τράπεζα έχει διαθέσει σε υγιείς επιχειρήσεις συνολικό ύψος δανείων 69,3 εκατ. ευρώ μέσω του προγράμματος «Επιχειρηματική Επανεκκίνηση» και 14,2 εκατ. ευρώ μέσω του προγράμματος «Νησιωτική Επιχειρηματικότητα».

ΌΠως επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση, η Εθνική Τράπεζα επιβεβαιώνει στην πράξη – μέσα και από τα συγκεκριμένα προγράμματα – τη στήριξη των βιώσιμων επιχειρήσεων, με σκοπό την επανεκκίνηση της Ελληνικής οικονομίας και τη δημιουργία προστιθέμενης αξίας και θέσεων εργασίας.

Το στελεχιακό δυναμικό της Εθνικής, έχοντας μακρά εμπειρία στις επιχειρηματικές χρηματοδοτήσεις, είναι σε θέση να ενημερώσει κάθε επιχείρηση για τους όρους των προγραμμάτων και να προτείνει τις κατάλληλες λύσεις για τις ανάγκες της.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Το ξέσπασμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στο πέναλτι που χάρισε την πρόκριση στην Κ19 στον τελικό (vid)

Δείτε πως «ξέσπασε» ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο νικητήριο πέναλτι του Λιατσικούρα το οποίο χάρισε την πρόκριση στον Ολυμπιακό για τον τελικό του Youth League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024