
Στη Σπάρτη θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σιδεράκης
Με τον Γιάννη Σιδεράκη κάτω από τα δοκάρια θα αγωνίζεται στη Football League για πρώτη φορά μετά από 26 χρόνια η Σπάρτη. Οι Λάκωνες εξασφάλισαν την άνοδο στη Β΄ κατηγορία ως πρωταθλητές του 3ου ομίλου της Γ΄ εθνικής και το «χτίσιμο» της ομάδας συνεχίζεται πυρετωδώς.
Με τον Γιάννη Σιδεράκη κάτω από τα δοκάρια θα αγωνίζεται στη Football League για πρώτη φορά μετά από 26 χρόνια η Σπάρτη.
Οι Λάκωνες εξασφάλισαν την άνοδο στη Β΄ κατηγορία ως πρωταθλητές του 3ου ομίλου της Γ΄ εθνικής και το «χτίσιμο» της ομάδας συνεχίζεται πυρετωδώς.
Η διοίκηση ήρθε σε συμφωνία με τον 29χρονο τερματοφύλακα, ο οποίος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνιζόταν στον Άρη.
Ο τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Νίκος Αναστόπουλος, δεν υπολόγιζε τον Σιδεράκη και έδωσε το «πράσινο» φως στη διοίκηση του Άρη να τον αφήσει ελεύθερο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κοπή κότινου από την Αρχαία Ελιά Βουβών στο πλαίσιο του 10ου Μαραθωνίου Κρήτης από τον Δήμο Πλατανιά
- Ο Μασκ τάσσεται κατά της φοροαποφυγής, όμως η Tesla πληρώνει μηδενικό φόρο στις ΗΠΑ
- Τροχαίο στη Λιοσίων: Κακουργηματική δίωξη στον 16χρονο – Βαριές κατηγορίες και στους άλλους τρεις
- Βίκυ Καγιά: Διαζύγιο με τον Ηλία Κράσσα; Τι απαντά η ίδια
- «Οι Αθώοι»: Τι θα δούμε στο συγκλονιστικό επεισόδιο στο MEGA
- Αν αυτό είναι achievement, ας το αφήσουμε καλύτερα…




