
«Ξύπνησε» ο επτάχρονος που είχε τραυματιστεί από λέμβο στην Ζάκυνθο
Επικοινωνία με το περιβάλλον έχει και πάλι ο 7χρονος, ο οποίος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων και Εφήβων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας, μετά τον τραυματισμό του από λέμβο το περασμένο Σάββατο στην παραλία Τσιλιβί, στη Ζάκυνθο.
Επικοινωνία με το περιβάλλον έχει και πάλι ο 7χρονος, ο οποίος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων και Εφήβων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας, μετά τον τραυματισμό του από λέμβο το περασμένο Σάββατο στην παραλία Τσιλιβί, στη Ζάκυνθο.
Οι γιατροί ξεκίνησαν το βράδυ της Πέμπτης τη διαδικασία, για να «ξυπνήσει» το παιδί, το οποίο βρισκόταν σε καταστολή και ο οργανισμός του επτάχρονου ανταποκρίθηκε.
O διευθυντής της μονάδας εντατικής θεραπείας Ανδρέας Ηλιάδης εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πορεία της υγείας του και, όπως είπε, αμέσως μόλις έγινε η αποσύνδεση από τα μηχανήματα ο μικρός είπε κάποιες κουβέντες και ταυτόχρονα ανταποκρίθηκε με κινήσεις σε εξετάσεις που του έκαναν οι γιατροί.
Το παιδί, σύμφωνα με τον Ανδρέα Ηλιάδη, θα παραμείνει για νοσηλεία στη μονάδα εντατικής θεραπείας του πανεπιστημιακού νοσοκομείου για περίπου 20 ημέρες και στη συνέχεια θα μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης, που λειτουργεί στην Αθήνα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μεσσηνία: Προθεσμία να απολογηθούν την Τετάρτη πήραν οι τρεις συλληφθέντες για τους εμπρησμούς
- Τη μεγαλύτερη απειλή στις πτήσεις την κουβαλάμε πάνω μας
- Τι ώρα ξεκινάει η στάση εργασίας των διανομέων – «Πιάνει» και τον τελικό του Μουντιάλ
- Οι 13 τίτλοι που έχει κατακτήσει στην καριέρα του ο Στέφανος Τσιτσιπάς
- Ευρώπη: Πώς βλέπουν την εκπαίδευση οι πολίτες – Η επαγγελματική κατάρτιση χάνει σε «κύρος», κερδίζει σε «δουλειές»
- Shops Open Across Greece this Sunday as Summer Sales Continue
