
Χωρίς Μαρκ, άλλα με Πάου Γκασόλ η Ισπανία στους Ολυμπιακούς Αγώνες
Ο προπονητής της εθνικής ομάδας μπάσκετ της Ισπανιας, Σέρτζιο Σκαριόλο, ανακοίνωσε τους 12 παίκτες της αποστολής, που θα εκπροσωπήσουν την χώρα στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο Ντε Τζανέιρο. Οι Ισπανοί που είχαν λάβει το «εισιτήριο», μετά το πρωτάθλημα Ευρώπης το 2015 στη Γαλλία, θα παραταχθούν χωρίς τον Μαρκ Γκασόλ, αλλά με τον αδερφό του, Πάου, στο Ολυμπιακό τουρνουά.
Ο προπονητής της εθνικής ομάδας μπάσκετ της Ισπανιας, Σέρτζιο Σκαριόλο, ανακοίνωσε τους 12 παίκτες της αποστολής, που θα εκπροσωπήσουν την χώρα στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο Ντε Τζανέιρο.
Οι Ισπανοί που είχαν λάβει το «εισιτήριο», μετά το πρωτάθλημα Ευρώπης το 2015 στη Γαλλία, θα παραταχθούν χωρίς τον Μαρκ Γκασόλ, αλλά με τον αδερφό του, Πάου, στο Ολυμπιακό τουρνουά.
Ο διεθνής σέντερ των Γκρίζλις δεν είναι έτοιμος, μετά το κάταγμα που υπέστη στο δεξί πόδι τον περασμένο Φεβρουάριο.
Ο Γκασόλ, που είχε χάσει και το Ευρωμπάσκετ τον περασμένο Σεπτέμβριο συζήτησε με το ιατρικό τιμ, τόσο της ομάδας του Μέμφις, όσο και της ισπανικής ομοσπονδίας, πριν ανακοινώσει την απόφασή του να μην ταξιδέψει στο Ρίο. Αναλυτικά η αποστολή της Ισπανίας:
Χουάν Κάρλος Ναβάρο (Μπαρτσελόνα), Φελίπε Ρέγες (Ρεάλ Μαδρίτης), Ρούντι Φερνάντεθ (Ρεάλ Μαδρίτης), Χοσέ Καλντερόν (Σικάγο Μπουλς), Πάου Γκασόλ (Σικάγο Μπουλς), Βίκτορ Κλαβέρ (Λοκομοτίβ Κουμπάν), Σέρχιο Γιούλ (Ρεάλ Μαδρίτης), Σέρχιο Ροντρίγκεθ (Ρεάλ Μαδρίτης), Ρίκι Ρούμπιο (Μινεσότα Τίμπεργουλβς), Αλεξ Αμπρίνες (Μπαρτσελόνα), Νικόλα Μίροτιτς (Σικάγο Μπουλς) και Γουίλι Ερνανγκόμεθ (Ρεάλ Μαδρίτης).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Βόλος: Παρίσταναν του πελάτες σε κοσμηματοπωλείο και έκλεψαν κοσμήματα μεγάλης αξίας – Άφαντοι οι δύο δράστες
- Ιράν: Σύγκρουση στους κόλπους του καθεστώτος – Για πραξικόπημα προειδοποιούν οι σκληροπυρηνικοί
- ΑΕΚ – Γκρόνινγκεν 2-1: Νίκησε, αλλά θέλει δουλειά η «Ένωση» (vids)
- Ουκρανία: Βαθαίνει η πολιτική κρίση – Ο Ζελένσκι εξετάζει την απόλυση του αρχηγού του στρατού λόγω διαδηλώσεων
- Άγιαξ – Ολυμπιακός: Μεγάλη ευκαιρία για τους Πειραιώτες με τον Γιάρεμτσουκ (vid)
- Συνελήφθη 33χρονη για εμπρησμό από πρόθεση στον Λόφο της Πνύκας – Άλλες δύο συλλήψεις σε Αττική και Κρήτη

