
Κατάληψη αντιεξουσιαστών σε γραφείο της Όλγας Γεροβασίλη στα Ιωάννινα
Γραφείο της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη στα Ιωάννινα, όπου στεγάζεται η περιφερειακή παράταξη στην οποία είναι επικεφαλής, κατέλαβαν το πρωί της Πέμπτης αντιεξουσιαστές, διαμαρτυρόμενοι για τις χθεσινές συλλήψεις και διώξεις σε βάρος των καταληψιών σε τρία κτίρια της Θεσσαλονίκης και σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τους πρόσφυγες.
Γραφείο της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη στα Ιωάννινα κατέλαβαν το πρωί της Πέμπτης αντιεξουσιαστές, διαμαρτυρόμενοι για τις χθεσινές συλλήψεις και διώξεις σε βάρος των καταληψιών σε τρία κτίρια της Θεσσαλονίκης και σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τους πρόσφυγες.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο μετά τις 10, επί της οδού Ναπολέοντα Ζέρβα 2, στον τρίτο όροφο, μικρή ομάδα ατόμων έσπασε την είσοδο του γραφείου της περιφερειακής παρτάταξης «Ήπειρος Ανατροπής», της οποίας επικεφαλής είναι η κ. Γεροβασίλη, πέταξαν φυλλάδια, ανάρτησαν πανό στο μπαλκόνι και κατέλαβαν τον χώρο.
Στα φυλλάδια και σε κείμενό τους που αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο, οι αντιεξουσιαστές αναφέρουν πως καταλαμβάνουν το γραφείο της Όλγας Γεροβασίλη στα Γιάννινα «με σκοπό να δείξουμε την έμπρακτη εναντίωσή μας στις θανατοπολιτικές του ελληνικού κράτους, που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο αφορούν και εμάς… Αποτελούμε κομμάτι των αντικαπιταλιστικών και αντικρατικών αγώνων, ενώ συνειδητά μαχόμαστε τόσο υπέρ της ελεύθερης μετακίνησης και εγκατάστασης όλων των ανθρώπων, όσο και υπέρ των καταλήψεων και του δικαιώματος για στέγαση».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιταλία: Σεισμός 4,4 Ρίχτερ ταρακούνησε τη Νάπολη – Έκλεισαν σχολεία
- Δήμαρχος Αργοστολίου για την 162η Επέτειο της Ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα
- Πυρετός στη Wall Street για την είσοδο της SpaceX στο χρηματιστήριο – Αποτίμηση 1,75 τρισ.
- Ευρώπη: Γιατί τα νοικοκυριά πετάνε τόσα τρόφιμα; Κι όμως, μπορούμε να περιορίσουμε τη σπατάλη
- Σε δημόσια διαβούλευση ο Κώδικας Τοπικής Αυτοδιοίκησης από το Υπουργείο Εσωτερικών
- Η FIFA μετατρέπει το Μουντιάλ 2026 σε… Monopoly

