
Επίθεση με μπογιές, σφυριά, πυροσβεστήρες στο ΑΠΘ
Επίθεση στο κτίριο Διοίκησης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης εξαπέλυσε το πρωί της Πέμπτης ομάδα περίπου 15 αντιεξουσιαστών. Με μαντήλια στο πρόσωπο, έσπασαν με σφυριά τα τζάμια του ισογείου και δύο ATM τραπεζών, έριξαν μπογιές στους τοίχους κι άδειασαν πυροσβεστήρες.
Επίθεση στο κτίριο Διοίκησης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης εξαπέλυσε το πρωί της Πέμπτης ομάδα αντιεξουσιαστών.
«Περίπου 15 άτομα, που φορούσαν μαντήλια στο πρόσωπο, είχαν μπογιές και σφυριά, όπως μας είπαν οι φύλακες, έσπασαν τα τζάμια του ισογείου, έσπασαν δύο ATM τραπεζών κι έριξαν μπογιές στους τοίχους» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αναπληρωτής πρύτανης Έρευνας και Συντονισμού Θεόδωρος Λαόπουλος.
«Το χειρότερο -κατά την εκτίμησή μου το πιο επικίνδυνο, επειδή υπήρχε κόσμος που ορκιζόταν εκείνη την ώρα στον ίδιο χώρο, στο φουαγιέ- ήταν ότι άδειασαν πυροσβεστήρες, τη σκόνη των πυροσβεστήρων στον κόσμο και ο κόσμος ανέπνεε τη σκόνη»πρόσθεσε ο κ. Λαόπουλος, λέγοντας ότι «αναγκαστήκαμε να βγάλουμε τους ανθρώπους που ορκίζονταν έξω και να προσπαθήσουμε να καθαρίσουμε».
Τραυματισμοί δεν σημειώθηκαν, ενώ η διοίκηση του ΑΠΘ ενημέρωσε προφορικά τις αστυνομικές και εισαγγελικές Αρχές για το συμβάν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τουλάχιστον 10 νεκροί εξαιτίας ισραηλινών πληγμάτων στον νότιο Λίβανο
- Χεζόνια: «Τα συγχαρητήρια ανήκουν στον Σκαριόλο, όταν ήρθε δεν ξέραμε τι να κάνουμε»»
- Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης: Η ώρα και η μέρα του τελικού
- «Μπορεί κανείς να ξεφύγει από το ίδιο του το αίμα;» – Μια πρώτη ματιά στο σίκουελ του Peaky Blinders
- Ολυμπιακός – Ρέαλ ξανά (και ξανά): Τριάντα ένα χρόνια, πέντε τελικοί και την… Κυριακή (vids)
- ΝΑΤΟ: Οι ΗΠΑ απαιτούν στρατιωτική βοήθεια για το Ορμούζ – Και θα το θέσουν στη σύνοδο κορυφής του Ιουλίου


