Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επίθεση με μπογιές, σφυριά, πυροσβεστήρες στο ΑΠΘ

Επίθεση με μπογιές, σφυριά, πυροσβεστήρες στο ΑΠΘ

Επίθεση στο κτίριο Διοίκησης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης εξαπέλυσε το πρωί της Πέμπτης ομάδα περίπου 15 αντιεξουσιαστών. Με μαντήλια στο πρόσωπο, έσπασαν με σφυριά τα τζάμια του ισογείου και δύο ATM τραπεζών, έριξαν μπογιές στους τοίχους κι άδειασαν πυροσβεστήρες.

Επίθεση στο κτίριο Διοίκησης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης εξαπέλυσε το πρωί της Πέμπτης ομάδα αντιεξουσιαστών.

«Περίπου 15 άτομα, που φορούσαν μαντήλια στο πρόσωπο, είχαν μπογιές και σφυριά, όπως μας είπαν οι φύλακες, έσπασαν τα τζάμια του ισογείου, έσπασαν δύο ATM τραπεζών κι έριξαν μπογιές στους τοίχους» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αναπληρωτής πρύτανης Έρευνας και Συντονισμού Θεόδωρος Λαόπουλος.

«Το χειρότερο -κατά την εκτίμησή μου το πιο επικίνδυνο, επειδή υπήρχε κόσμος που ορκιζόταν εκείνη την ώρα στον ίδιο χώρο, στο φουαγιέ- ήταν ότι άδειασαν πυροσβεστήρες, τη σκόνη των πυροσβεστήρων στον κόσμο και ο κόσμος ανέπνεε τη σκόνη»πρόσθεσε ο κ. Λαόπουλος, λέγοντας ότι «αναγκαστήκαμε να βγάλουμε τους ανθρώπους που ορκίζονταν έξω και να προσπαθήσουμε να καθαρίσουμε».

Τραυματισμοί δεν σημειώθηκαν, ενώ η διοίκηση του ΑΠΘ ενημέρωσε προφορικά τις αστυνομικές και εισαγγελικές Αρχές για το συμβάν.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024