Ο Σέρλοκ Χόλμς δεν θα επιστρέψει μέχρι το 2017, αλλά το πρώτο τρέιλερ για την τέταρτη σεζόν που αποκαλύφθηκε στο Comi-Con, είναι αρκετά υποσχόμενο, με τους καλύτερους ντετέκτιβ του Λονδίνου, να τα βάζουν με τον κακό, Τόμπι Τζόουνς και μερικούς ακόμα προσωπικούς δαίμονες.

Ο νέος κύκλος του Sherlock, αναμένεται να είναι ο πιο σκοτεινός, όπως είπε και η Αμάντα Άμπινγκτον που υποδύεται την Μαίρη, γυναίκα του Τζον Γουάτσον, «είναι πραγματικά σκοτεινή».

Η σειρά θα επιστρέψει στην μικρή οθόνη με τρία ολοκαίνουργια επεισόδια, που υπόσχονται πολύ γέλιο, κλάμα, σοκ και εκπλήξεις, και αναπάντεχα περιστατικά.

Η 4η σεζόν ξεκινά με τον αγαπημένο ντετέκτιβ, Σέρλοκ Χόλμς (Μπένεντικτ Κάμπερμπατς) πίσω για ακόμη μια φορά σε βρετανικό έδαφος, καθώς ο Δρ. Γουάτσον (Μάρτιν Φρίμαν) και η σύζυγος του Μαίρη, προετοιμάζονται για την μεγαλύτερη ως τώρα πρόκληση, να γίνουν γονείς.

Τα πρώτα τρία επεισόδια, θα σκηνοθετήσει η Ρέιτσελ Τάλαλεϊ (Doctor Who, The Flash), ενώ ο παραγωγός Στίβεν Μόφατ, είχε κάνει λόγο για πέμπτη σεζόν. Μαζί με την «ανάσταση» στο φινάλε της 3ης σεζόν, His Last Vow, ο Μόφατ διευκρινίζει ότι θα ήθελε να δει ακόμη πιο αναπτυγμένους γυναικείους ρόλους, ειδικά για τις Μόλι Χούπερ (Λουίζ Μπρίλεϊ) και κα. Χάντσον (Ούνα Σταμπς).

entertainment.in.gr