
Με Τσόρι, αλλά χωρίς Πουλίδο η αποστολή του ΟΣΦΠ
Ο Αλαν Πουλίδο δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του και αποκλείστηκε από την αποστολή του αγώνα του Ολυμπιακού, για το πρώτο ματς του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League, κόντρα στη Χάποελ Μπερ Σεβά στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Τετάρτη. Αντίθετα ο Τσόρι Ντομίνγκες ξεπέρασε τον τραυματισμό του και κρίθηκε σε καλή κατάσταση για είναι στην αποστολή της ομάδας.
Ο Αλαν Πουλίδο δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του και αποκλείστηκε από την αποστολή του αγώνα του Ολυμπιακού, για το πρώτο ματς του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League, κόντρα στη Χάποελ Μπερ Σεβά στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Τετάρτη.
Αντίθετα ο Τσόρι Ντομίνγκες ξεπέρασε τον τραυματισμό του και κρίθηκε σε καλή κατάσταση για είναι στην αποστολή της ομάδας.
Εκτός προπόνησης έμεινε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος έκανε θεραπεία και ατομικό, ενώ μέρος του προγράμματος έκανε ο Ρέτσος και συνέχισε με ατομικό.
Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με τη Χάποελ: Μποτία, Μπουχαλάκης, Χουτεσιώτης, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκες, Ντουρμάζ, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μανιάτης, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Σεμπά, Σιόβας, Βούρος, Ζντιέλαρ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Κένεθ Μπράνα θέλει να επιστρέψει στον κόσμο του Thor
- Θεσσαλονίκη: Παρανάλωμα του πυρός μοτοσικλέτα – Ζημιές σε δύο αυτοκίνητα
- ΑΕΚ: Το πρόγραμμά της ενόψει του Final 4 του Basketball Champions League
- «Εαρινή Φρυνίχου Unplugged»: Μουσικό φεστιβάλ στο Θέατρο Τέχνης
- Όταν μια κυβέρνηση έχει εξαντλήσει κάθε νομιμοποίηση, το μόνο που απομένει είναι αντιθεσμικά παιχνίδια
- Γαλλία: Το μεγαλύτερο γυμνιστικό θέρετρο του κόσμου «πνίγηκε» από swingers


