Για την απόκτηση του Νικ Καλάθη φαίνεται να κινούνται οι Σακραμέντο Κινγκς, σύμφωνα με... τιτίβισμα ισραηλινού δημοσιογράφου. Όπως έγραψε ο Ντέιβιντ Πικ στο Twitter: «Οι Σακραμέντο Κινγκς προσπαθούν να δελεάσουν τον Νικ Καλάθη από τον ηγετικό ρόλο του στην Αθήνα». Όπως ήταν αναμενόμενο, η είδηση αυτή έχει βάλει... φωτιά στη τάξη των Πρασίνων που στηρίζουν πολλά στον διεθνή γκαρντ.
Για την απόκτηση του Νικ Καλάθη φαίνεται να κινούνται οι Σακραμέντο Κινγκς, σύμφωνα με… τιτίβισμα ισραηλινού δημοσιογράφου.
Όπως έγραψε ο Ντέιβιντ Πικ στο Twitter: «Οι Σακραμέντο Κινγκς προσπαθούν να δελεάσουν τον Νικ Καλάθη από τον ηγετικό ρόλο του στην Αθήνα».
Όπως ήταν αναμενόμενο, η είδηση αυτή έχει βάλει… φωτιά στη τάξη των Πρασίνων που στηρίζουν πολλά στον διεθνή γκαρντ.
Οι Κινγκς αναζητούν τον αντικαταστάτη του Ραζόν Ρόντο και του Σεθ Κάρι, με τον Καλάθη να βρίσκεται στη λίστα, όπως και ο Ισπανός Ρίκι Ρούμπιο.
Υπεύθυνος για τους παίκτες και την βελτίωσή τους στο Σακραμέντο είναι ο Πέτζα Στογιάκοβιτς, ενώ στο δυναμικό τους υπάρχουν ο Κώστας Κουφός και ο Γιώργος παπαγιάννης.
Source: Sacramento Kings are trying to lure Nick Calathes out of his star-role in Athens.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
O προπονητής της Μονακό, Μάνουτσαρ Μαρκοϊσβίλι έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην ποιότητα του Ολυμπιακού, αλλά και στον προπονητή του Γιώργου Μπαρτζώκα μετά την πρόκριση των Μονεγάσκων επί της Μπαρτσελόνα
Μετά την πρόκριση της Μονακό επί της Μπαρτσελόνα ο Μάικ Τζέιμς στάθηκε στη μακρά ιστορία που έχουν οι Μονεγάσκοι με τον Ολυμπιακό και τόνισε πως ανάμεσα στις δύο ομάδες θα γίνουν μεγάλες μάχες.
Η διαδικασία των play in της Euroleague ολοκληρώθηκε και η διοργάνωση μπαίνει στην προτελευταία στροφή της, με τα play off που ξεκινούν την προσεχή Τρίτη (28/4) - Το πρόγραμμα και οι ώρες των αγώνων του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.
Η Μονακό του «κοντού» ρόστερ επέδειξε τεράστια ψυχικά αποθέματα, νίκησε τη Μπαρτσελόνα με 79-70 και για 4η φορά σε 5 χρόνια θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στα προημιτελικά ή τα ημιτελικά της Euroleague