Μαντώ Σιώμου

Μια πρώτη γεύση για το μέλλον των Vikings, μας έδωσε στο Comic-Con 2016 στο Σαν Ντιέγκο, το History, που αποκάλυψε ένα καινούργιο καταιγιστικό τρέιλερ για την συνέχεια της τέταρτης σεζόν.

Ο Ράγκναρ Λόντμπροκ(Τράβις Φίμελ) επέστρεψε, για να καθοδηγήσει τους μεγάλους του γιους σε πόλεμο, και απ’οτι φαίνεται όλα αλλάζουν.

Όχι μόνο ο Μπιορν, ο Σιδηρόπλευρος (Αλεξάντερ Λούντβιχ) δεν είναι ενθουσιασμένος με την επιστροφή του πατέρα του, αλλά φαίνεται να επιτυγχάνει συμμαχία με τον θείο του Ρόλο (Κλάιβ Στάντεν), ενώ η Πριγκίπισσα Ασλαγκ (Αλίσα Σάδερλαντ) και η Λάγκερθα (Κάθριν Γουίνικ) βρίσκονται στα μαχαίρια.

Η τελευταία ματιά στο δεύτερο μισό της τέταρτης σεζόν του Vikings, δεν αποκάλυψε επίσημη ημερομηνία πρεμιέρας, αν και τα νέα επεισόδια, αναμένεται να κυκλοφορήσουν αυτό το φθινόπωρο. Ως εκ τούτου, δεν υπήρξε κανένα σημάδι του Τζόναθαν Ρις Μέγιερς, που θα συμμετέχει στην πέμπτη σεζόν, αλλά αναμένεται να εμφανιστεί φέτος. Ο πέμπτος κύκλος, θα χωρίζεται πάλι, και θα αποτελείται από 20 επεισόδια, μοιρασμένα στην μέση.

Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Δείτε και το teaser τρέιλερ:

entertainment.in.gr