
«Σοκ» στο διαδίκτυο: Αυτός είναι ο… νέος Μέσι με πλατινέ μαλλί
Πάταγο στα social media και όχι μόνο έχει προκαλέσει η φωτογραφία που δημοσιοποίησε η σύζυγος του Λιονέλ Μέσι, Αντονέλα Ροκούτσο, η οποία θέλησε να μοιραστεί στο instagram τη νέα εικόνα του Αργεντινού σταρ. Ο «Λίο» όχι μόνο δεν ξύρισε το μούσι που κουβαλάει από το πρόσφατο «Κόπα Αμέρικα», αλλά έβαψε και το μαλλί του ξανθό και για την ακρίβεια… πλατινέ!
Πάταγο στα social media και όχι μόνο έχει προκαλέσει η φωτογραφία που δημοσιοποίησε η σύζυγος του Λιονέλ Μέσι, Αντονέλα Ροκούτσο, η οποία θέλησε να μοιραστεί στο instagram τη νέα εικόνα του Αργεντινού σταρ.
Ο «Λίο» όχι μόνο δεν ξύρισε το μούσι που κουβαλάει από το πρόσφατο «Κόπα Αμέρικα», αλλά έβαψε και το μαλλί του ξανθό και για την ακρίβεια… πλατινέ!
Όπως ήταν φυσικό, το νέου λουκ του άσου της Μπαρτσελόνα προκάλεσε «σοκ και δέος» σε θαυμαστές και μη, αφού ο Μέσι δεν έχει συνηθίσει σε τόσο… δραστικές αλλαγές της εμφάνισής του.
Δυσάρεστα ή ευχάριστα, αυτά ήταν τα νέα από την εικόνα του… νέου Μέσι που ετοιμάζεται να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Μπαρτσελόνα.
Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης AntoRoccuzzo88 (@antoroccuzzo88) στις Ιούλ 24, 2016, 4:20πμ PDT
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- LIVE: Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο
- Παναθηναϊκός – ΖΑΟΝ 3-0 σετ: Άνετα το 1-0 στους τελικούς των Γυναικών οι «πράσινες»
- Το άγαλμα της Μπρίτζετ Τζόουνς θα μείνει για πάντα στην πλατεία Λέστερ του Λονδίνου
- Ζεις τη ζωή σου ή τη σκηνοθετείς; Η γενιά που ξέχασε πώς να χτίζει αληθινές σχέσεις
- Ολυμπιακός: Η 12άδα για το παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο
- Λέσβος: Βράζει το νησί με τις επιπτώσεις του αφθώδους πυρετού – Κρίσιμο ραντεβού με Σχοινά για τους κτηνοτρόφους





