
Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στον Ελαιώνα Θηβών
Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε το απόγευμα της Κυριακής η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου σε δασική έκταση στην περιοχή Ελαιώνας στη Θήβα. Για πολύ υψηλό κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιάς τη Δευτέρα σε Αττική και Εύβοια προειδοποιεί η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.
Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε το απόγευμα της Κυριακής η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου σε δασική έκταση στην περιοχή Ελαιώνας στη Θήβα.
Για την πλήρη κατάσβεσή της επιχειρούν 50 πυροσβέστες με 21 οχήματα, 34 άτομα πεζοπόρου τμήματος και 10 οχήματα ΟΤΑ.
Να σημειωθεί πως την Κυριακή, κατά τη διάρκεια του τελευταίου 12ωρου (06:00-18:00) εκδηλώθηκαν συνολικά 23 αγροτοδασικές πυρκαγιές ανά τη χώρα.
Στο μεταξύ, για πολύ υψηλό κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιάς τη Δευτέρα σε Αττική και Εύβοια προειδοποιεί η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Λονδίνο: Πανικός στους δρόμους με πάνω από 80.000 διαδηλωτές στους δρόμους
- ΣΥΡΙΖΑ: Η απάντηση Πολάκη μετά τη διαγραφή του
- Μπαρτζώκας για Βεζένκοφ: «Θα μπορούσε να παίξει, αλλά δεν θέλαμε να ρισκάρουμε»
- Διαρρήκτες εισέβαλαν σε κοσμηματοπωλείο στην περιοχή της Ακρόπολης – Αφαίρεσαν τιμαλφή μεγάλης αξίας
- Duran Duran – Από τη Βρετανία της οικονομικής ύφεσης στην κορυφή του κόσμου
- Η Βενεζουέλα μετά τον Μαδούρο: Τι έχει αλλάξει από την βίαιη απομάκρυνσή του; Και τι όχι
