
Απέπλευσε για Λήμνο και Καβάλα το Νήσος Ρόδος
Απέπλευσε το πρωί της Κυριακής από το λιμάνι της Μυτιλήνης το επιβατηγό-οχηματαγωγό «Νήσος Ρόδος», το οποίο το Σάββατο παρουσίασε μηχανική βλάβη. Το πλοίο μεταφέρει 611 επιβάτες με προορισμό τη Λήμνο και την Καβάλα.
Απέπλευσε το πρωί της Κυριακής από το λιμάνι της Μυτιλήνης το επιβατηγό-οχηματαγωγό «Νήσος Ρόδος», το οποίο το Σάββατο παρουσίασε μηχανική βλάβη.
Το πλοίο απέπλευσε στις 6 το πρωί, κατόπιν αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον νηογνώμονα.
Το πλοίο μεταφέρει 611 επιβάτες με προορισμό τη Λήμνο και την Καβάλα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γιορτή σήμερα 5 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.07.2026]
- Data centers: Η ΕΕ ευνοεί τους Big Tech εις βάρος του κλίματος
- Μήνυση σε Καρυστιανού από Φρονιμάκη, πρώην στέλεχος της Ελπίδας, για τα περί εκβιασμού της για το επίμαχο ακίνητο
- Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Η στιγμή της εκκένωσης του ιδρύματος «Άγιος Παντελεήμων» [βίντεο]
- Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει τον νέο «Πογκμπά»: Δίνει 70 εκατ. ευρώ για το 18χρονο wonderkid της Λιλ!


