Ιδανικό ξεκίνημα στη νέα σεζόν έκανε η Ζενίτ. Η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης επικράτησε με 1-0 της πρωταθλήτριας, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και κατάκτησε το Super Cup Ρωσίας. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση, η οποία διεξήχθη στο «Stadion Lokomotiv» πέτυχε ο Μαουρίσιο στο 22ο λεπτό. Ο Ρόμπερτ Μακ, που αποκτήθηκε πρόσφατα από τη Ζενίτ, δεν αγωνίστηκε, ενώ αξίζει να επισημανθεί ότι και οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν με σημαντικές απουσίες.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Με μία από τις πιο δυνατές ομάδες των τελευταίων ετών ετοιμάζεται να αγωνιστεί το Σάββατο (21/2) η ελληνική ομάδα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου.
Με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ενημερώνει τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο γήπεδο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.