Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Τιμ Κέιν υποψήφιος αντιπρόεδρος στο πλευρό της Κλίντον;

Ο Τιμ Κέιν υποψήφιος αντιπρόεδρος στο πλευρό της Κλίντον;

Η υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου Χίλαρι Κλίντον αναμένεται πολύ σύντομα να ανακοινώσει τον υποψήφιο για τη θέση του αντιπροέδρου των ΗΠΑ. Σύμφωνα με την Wall Street Journal, η Κλίντον εξέτασε τις υποψηφιότητες που της πρότεινε μια μικρή ομάδα στελεχών και επικεφαλής στην κούρσα φέρεται να είναι ο γερουσιαστής Τιμ Κέιν από τη Βιρτζίνια.

Η υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου Χίλαρι Κλίντον αναμένεται πολύ σύντομα να ανακοινώσει τον υποψήφιο για τη θέση του αντιπροέδρου των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με την Wall Street Journal, η Κλίντον εξέτασε τις υποψηφιότητες που της πρότεινε μια μικρή ομάδα στελεχών και επικεφαλής στην κούρσα φέρεται να είναι ο γερουσιαστής Τιμ Κέιν από τη Βιρτζίνια.

Ένας άλλος γερουσιαστής, ο Κόρι Μπούκερ από το Νιου Τζέρσεϊ, όπως και και υπουργός Γεωργίας Τομ Βίλσακ βρίσκονται μεταξύ των επικρατέστερων υποψηφίων στον κατάλογο, όπου ο Κέιν έχει το προβάδισμα, ανέφερε πηγή από τους κόλπους του Δημοκρατικού Κόμματος με γνώση των συζητήσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Η Κλίντον αναμένεται να ανακοινώσει τον υποψήφιο αντιπρόεδρο ενόψει των εκλογών της 8ης Νοεμβρίου μέσω μηνύματος που θα αναρτήσει στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter, πιθανόν και την Παρασκευή. Η Κλίντον θα παραστεί σε δύο συγκεντρώσεις στη Φλόριντα μέσα στην ημέρα.

Η αμερικανική εφημερίδα Wall Street Journal, που επικαλείται στελέχη του Δημοκρατικού Κόμματος με γνώση του θέματος, γράφει ότι η πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ είναι πιθανόν να ανακοινώσει τον υποψήφιο αντιπρόεδρο σήμερα και ότι πιστεύεται ότι θα επιλέξει τον Κέιν.

Η Κλίντον θα λάβει επίσημα το χρίσμα του κόμματος στο συνέδριο των Δημοκρατικών την επόμενη εβδομάδα στη Φιλαδέλφεια.

Η επιλογή του προσώπου που θα σταθεί στον πλευρό της στην κούρσα για τον Λευκό Οίκο θα δώσει και μια πρόγευση για τη στρατηγική που θα ακολουθήσει εναντίον του μεγιστάνα Ντόναλντ Τραμπ.

Το να επιλέξει είτε τον Κέιν είτε τον Βίλσακ, από τα εμπειρότερα στελέχη του κόμματος, θα ενίσχυε το μήνυμα που θέλει να στείλει στους Αμερικανούς ψηφοφόρους ότι οι Δημοκρατικοί θα προτείνουν μια σοβαρή, σταθερή εναλλακτική στον απρόβλεπτο Τραμπ μετά το χαοτικό συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων που ολοκληρώθηκε την Πέμπτη.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024