
Βίντεο: Το 88% των παιδικών πνιγμών γίνονται με την παρουσία ενός ενήλικα
Tο βίντεο που δημιούργησε η οργάνωση Αbbeyshope.org, στόχο έχει να προστατεύσει, να αφυπνίσει και να προειδοποιήσει για τον παιδικό πνιγμό!
Από: Ελένη Χαδιαράκου
Tο βίντεο που δημιούργησε η οργάνωση Αbbeyshope.org, στόχο έχει να προστατεύσει, να αφυπνίσει και να προειδοποιήσει για τον παιδικό πνιγμό!
«Σε ένα λεπτό θα πνιγώ ενώ βρίσκομαι στον ίδιο χώρο με τους γονείς μου και τους φίλους μου» λέει το κοριτσάκι στο βίντεο που δημιούργησε η οργάνωση Αbbeyshope.org και στόχο έχει να προστατεύσει, να αφυπνίσει και να προειδοποιήσει για τον παιδικό πνιγμό.
Η οργάνωση δημιουργήθηκε από ένα ζευγάρι το οποίο έχασε την κόρη του έπειτα από ένα ατύχημα σε πισίνα. Το μήνυμα που στέλνει το παραπάνω βίντεο είναι καθηλωτικό.

imommy
- Ο Φουρνιέ είδε Γαλλία – Παραγουάη και είχε πράγματα να πει… για την Άρσεναλ! (pics)
- Ιράν: Πλήθος κόσμου στην προσευχή στη μνήμη του αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ
- Φορολογικές δηλώσεις: Υποβλήθηκε αριθμός ρεκόρ 10 ημέρες πριν την εκπνοή της προθεσμίας
- Στο Καλλιμάρμαρο η γιορτή του επί κοντώ: Fly Athens 2026 με Καραλή, Στεφανίδη και θρύλο Λαβιλενί
- Μαρίζα Κωχ: Ξανά στη σκηνή μετά το σοβαρό ατύχημα της – Θα φορέσει το φόρεμα της Eurovision του 1976
- Επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη: Συνεχίζονται οι έρευνες για τους δράστες- «Σημαντικό να βρούμε από πού ξεκίνησαν και πού πήγαν»

