«Όλα καλά» το σχόλιο Μεϊμαράκη μετά το ραντεβού με Κυρ.Μητσοτάκη
Μία ώρα κι ένα τέταρτο διήρκεσε η συνάντηση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρώην πρόεδρο του κόμματος και πρώην πρόεδρο της Βουλής Βαγγέλη Μεϊμαράκη.
«Όλα καλά» ήταν το σχόλιο που έκανε αποχωρώντας ο κ. Μεϊμαράκης, ενώ πηγή της Συγγρού υποστήριξε πως «ακόμη κι αν στο παρελθόν υπήρξαν κάποια συννεφάκια στις σχέσεις των δύο, δεν υπάρχουν πια».
Μία ώρα κι ένα τέταρτο διήρκεσε η συνάντηση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρώην πρόεδρο του κόμματος και πρώην πρόεδρο της Βουλής Βαγγέλη Μεϊμαράκη.
Η συνάντηση έγινε στο γραφείο του προέδρου της ΝΔ στην Βουλή. Αποχωρώντας, ο κ. Μεϊμαράκης περιορίστηκε να πει «όλα καλά».
Πηγή της ΝΔ ανέφερε ότι η συνάντηση έγινε «σε θερμό κλίμα» και ότι «συζητήθηκαν όλες οι εξελίξεις και υπήρξε ταύτιση απόψεων».
«Ακόμη και αν στο παρελθόν υπήρξαν κάποια συννεφάκια στις σχέσεις των δύο, δεν υπάρχουν πια. Ο καιρός για τη ΝΔ είναι αίθριος. Η ΝΔ δεν έχει την πολυτέλεια, ειδικά σε ώρες μάχης, να μην έχει τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη στην πρώτη γραμμή» υποστήριξε η ίδια πηγή.
Η συνάντηση των δύο ανδρών πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Κυρ.Μητσοτάκη και ήταν η πρώτη μετά την ανάδειξη της νέας ηγεσίας του κόμματος τον Ιανουάριο.
Ο κ. Μεϊμαράκης είχε εκφράσει ανοιχτά τη δυσφορία του για το γεγονός ότι δεν είχε συναντηθεί με τον νέο πρόεδρο της ΝΔ.
«Δεν έχω δει τον κ. Μητσοτάκη από την ημέρα της εκλογής του. Θέλω να έχω μια τακτική επαφή μαζί του, αλλά αυτό έγκειται στον ίδιο» είχε δηλώσει πριν δύο εβδομάδες στον Real FM, σημειώνοντας πάντως ότι μια τέτοια επικοινωνία πρέπει να γίνει επί της ουσίας και όχι για επικοινωνιακούς λόγους.
Στην ίδια συνέντευξή ο κ. Μεϊμαράκης είχε ταχθεί κατά των πρόωρων εκλογών, ενώ εμφανίστηκε να διαφωνεί και με κεντρικές επιλογές του Κυρ.Μητσοτάκη.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα