
Γεννηματά: Τσίπρας και Μητσοτάκης επιδιώκουν την πόλωση και τον διχασμό
Επίθεση τόσο στον πρωθυπουργό όσο και στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαπέλυσε την Τετάρτη, για το θέμα του εκλογικού νόμου, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά. «Είναι όψεις του ίδιου νομίσματος (...) επιδιώκουν την πόλωση και τον διχασμό» είπε.
Επίθεση τόσο στον πρωθυπουργό όσο και στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαπέλυσε την Τετάρτη, για το θέμα του εκλογικού νόμου, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά.
«Ο κ. Τσίπρας και ο κ. Μητσοτάκης είναι όψεις του ίδιου νομίσματος. Αρνούνται πεισματικά τον διάλογο. Δεν θέλουν συμφωνία για τον εκλογικό νόμο. Κόντρα στην θέληση των πολιτών για εθνική συνεννόηση, επιδιώκουν την πόλωση και τον διχασμό» δήλωσε.
Υποστήριξε, επίσης, ότι ο πρωθυπουργός επικαλούμενος την απλή αναλογική ναρκοθετεί την διακυβέρνηση της χώρας, ενώ ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με την εμμονή στο bonus των 50 εδρών, αρνείται την αναλογικότητα και την ισοδυναμία της ψήφου των πολιτών.
«Κάνουν λάθος βέβαια αν νομίζουν πως ο καθένας για λογαριασμό του θα σημαδέψει τα χαρτιά των πολιτικών εξελίξεων. Έχουν γνώση οι φύλακες-πολίτες και θα τους κλείσουν τον δρόμο» τόνισε η κ. Γεννηματά και επανέλαβε και προς την κυβέρνηση και τη ΝΔ, την πρόσκληση-πρόκληση για πάγωμα της διαδικασίας και συζήτηση από μηδενική βάση για κοινής αποδοχής εκλογικό νόμο.
«Η πρότασή του ΠΑΣΟΚ είναι ολοκληρωμένη και αξιόπιστη. Είναι εδώ και δείχνει το δρόμο» κατέληξε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΕΛΑΣ: Ο Μητσοτάκης τρέμει μια κυβέρνηση που δεν εμποδίζει τη δικαιοσύνη – Όσοι είναι καθαροί δεν φοβούνται
- Ο Λουίς Σκόλα ζητά salary cap στο ιταλικό πρωτάθλημα ενόψει του NBA Europe
- Αλβανία: Για ξέπλυμα χρήματος και εμπόριο ναρκωτικών ερευνάται ο επιχειρηματίας που πούλησε τη γη για το θέρετρο του Κούσνερ
- Μαύρη Ντάλια: Οι δημιουργοί ενός φιλμ έλυσαν την υπόθεση που δεν μπορούσε η αστυνομία για 79 χρόνια;
- Μυστήριο με τον Ρονάλντο και την… επίκληση στον Αλλάχ πριν εκτελέσει το πέναλτι κόντρα στην Κροατία (vid)
- Στρατιωτική Ιστορία: Πολύτιμος οδηγός του ανθρώπου


