Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Έδινε ναρκωτικά, χτυπούσε κι ασελγούσε σε 16χρονη που δούλευε στο μαγαζί του

Χειροπέδες πέρασαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής σε 45χρονο, που κατηγορείται για βιασμό και πρόκληση βλάβης με συνεχή σκληρή συμπεριφορά σε βάρος 16χρονης, στην οποία χορηγούσε και ναρκωτικά. Επίσης στη δυτική Αττική, συνελήφθη 79χρονος, κατηγορούμενος για αποπλάνηση εννιάχρονης.

Χειροπέδες πέρασαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής σε 45χρονο, που κατηγορείται για βιασμό και πρόκληση βλάβης με συνεχή σκληρή συμπεριφορά σε βάρος 16χρονης και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και ναρκωτικών.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, από τον Μάρτιο έως και τις αρχές Ιουλίου, χρόνο κατά τον οποίο παρείχε εργασία στην ανήλικη σε καφενείο που διατηρεί στο Περιστέρι, ο 45χρονος της χορηγούσε ναρκωτικές ουσίες, τις οποίες αγόραζε από την περιοχή του Ζεφυρίου. Επιπλέον, όταν η 16χρονη ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών, ασελγούσε σε βάρος της και κατ’ επανάληψη τη χτυπούσε.

Σε έρευνες που έγιναν στο κατάστημα και σε σπίτια του 45χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χασίς βάρους 111,7 γραμμαρίων, κυνηγετική καραμπίνα, αεροβόλο τυφέκιο, αεροβόλο πιστόλι, 600 φυσίγγια αεροβόλου όπλου, 54 φυσίγγια πυροβόλων όπλων, γεμιστήρα πυροβόλου όπλου και τρεις κάλυκες.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.

Στο μεταξύ, ένας 79χρονος συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου στη δυτική Αττική, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, κατηγορούμενος για αποπλάνηση παιδιού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας, ασέλγησε σε βάρος εννιάχρονης, εντός της εξοχικής κατοικίας του. Το κορίτσι είχε ακολουθήσει τον ενήλικα αδελφό της, ο οποίος είχε συμφωνήσει με τον 79χρονο να κάνει εργασίες στο εξοχικό του.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024