
Έρευνες της Ασφάλειας σε σπίτια αντιεξουσιαστών-μελών του Ρουβίκωνα
Δεν βρέθηκαν όπλα ή κάτι άλλο ύποπτο στα σπίτια τριών αντιεξουσιαστών, μελών της ομάδας Ρουβίκωνας, που ερευνήθηκαν την Τρίτη από την Κρατική Ασφάλεια.
Δεν βρέθηκαν όπλα ή κάτι άλλο ύποπτο στα σπίτια τριών αντιεξουσιαστών, μελών της ομάδας Ρουβίκωνας, που ερευνήθηκαν την Τρίτη από την Κρατική Ασφάλεια.
Η αστυνομική αυτή κινητοποίηση έγινε μετά από τηλεφωνική καταγγελία αγνώστου στην Κρατική Ασφάλεια, σύμφωνα με την οποία στα συγκεκριμένα σπίτια υπήρχαν όπλα. Ενημερώθηκε ο εισαγγελέας, ο οποίος διέταξε την έρευνα, η οποία ωστόσο δεν απέφερε κάτι.
«Η καταστολή δεν μας φοβίζει, αγώνας ενάντια σε κάθε μορφή εξουσίας» ανέφεραν, σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, μέλη του Ρουβίκωνα, με αφορμή τις σημερινές έρευνες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Φωτιά σε εργοστάσιο στο Παναιτώλιο Αιτωλοακαρνανίας
- Τεχνητή νοημοσύνη: Πώς θα μπορούσε ο πλούτος που δημιουργεί να κατανεμηθεί σε όλους τους Αμερικανούς
- «Ροντέο» σε αγώνα γυναικών στη Βραζιλία: Παίκτρια εκτός εαυτού, κλώτσησε στο κεφάλι αντίπαλό της! (vid)
- Γιορτή σήμερα 28 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.07.2026]
- Βόρεια και Νότια Κορέα βρήκαν νέο πεδίο ανταγωνισμού – Την ανάπτυξη πυρηνοκίνητων υποβρυχίων



