Πρωτοβουλίες για την ΕΕ των «27» αναλαμβάνει ο Ολάντ
Ο Φρανσουά Ολάντ ανακοίνωσε «σύνοδο κορυφής» για τα επακόλουθα του Brexit, στα τέλη Αυγούστου με την καγκελάριο Μέρκελ και τον ιταλό πρωθυπουργό Ματέο Ρέντσι. Ο γάλλος πρόεδρος ξεκινά ταξίδια σε χώρες της ΕΕ, προκειμένου να δώσει «νέα ώθηση στην Ένωση των 27».
Ο γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ ανακοίνωσε «σύνοδο κορυφής» για τα επακόλουθα του Brexit, στα τέλη Αυγούστου με την καγκελάριο Μέρκελ και τον ιταλό πρωθυπουργό Ματέο Ρέντσι.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στεφάν Λε Φολ δήλωσε επίσης, μετά το πέρας της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου, ότι ο γάλλος πρόεδρος θα πραγματοποιήσει τον Ιούλιο σειρά ταξιδιών στην Ευρώπη (στην Πορτογαλία, την Τσεχία, την Αυστρία, τη Σλοβακία, την Ιρλανδία) για να «δώσει νέα ώθηση στην Ευρώπη των 27».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μισθοί: Η σύγκλιση της Ελλάδας με την Ευρώπη περνά από την παραγωγικότητα
- Φοιτητική στέγη: Πώς διαμορφώνονται οι τιμές των ενοικίων – Η εικόνα από Πάτρα, Ιωάννινα και Λάρισα
- Μετρό: Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις – Πότε θα αναχωρούν οι τελευταίοι συρμοί
- Όπου φύγει φύγει οι αδειούχοι του Ιουλίου – Πάνω από 50.000 ταξιδιώτες αναχώρησαν από τα λιμάνια της Αττικής
- Μεγάλα προβλήματα από την κακοκαιρία – Κομμένα δέντρα, πλημμυρισμένοι δρόμοι, χιλιάδες κεραυνοί
- Ο ΠΑΟΚ ρώτησε για τον Γουίλι Ερνανγκόμεθ – Τι ισχύει με τον αδερφό του Χουάντσο
- «Ένα εκκλησάκι για τα θύματα»: Τι μάθαμε για το μπάζωμα στα Τέμπη από την παραπομπή Τριαντόπουλου-Αγοραστού
- The Expla-in Project | Mobbing: Η «ψυχολογική τρομοκρατία» στις ζωές γυναικών και ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)




![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)


































![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-315x220.jpg)














Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442