Παραιτήθηκε ενώπιον της Ελισάβετ ο Ντέιβιντ Κάμερον
Στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ έπεσε η αυλαία της πρωθυπουργίας του Ντέιβιντ Κάμερον με την επίσημη υποβολή της παραίτησής του στην βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία και παρέδωσε τη σκυτάλη στην Τερέζα Μέι. «Δεν ήταν εύκολο ταξίδι, όμως πιστεύω ότι σήμερα η χώρα είναι ισχυρότερη» είπε ο Κάμερον, πλαισιωμένος από την οικογένειά του, έξω από το Νο. 10 της Ντάουνινγκ Στριτ πριν κατευθυνθεί στο Μπάκιγχαμ.
Στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ έπεσε η αυλαία της πρωθυπουργίας του Ντέιβιντ Κάμερον με την επίσημη υποβολή της παραίτησής του στην βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία και παρέδωσε τη σκυτάλη στην Τερέζα Μέι.
Μετά την επίσημη ανακοίνωση της παραίτησης Κάμερον από τα Ανάκτορα η Τερέζα Μέι αναχώρησε από τη Βουλή των Κοινοτήτων προς προς το Μπάκιγχαμ για να «στεφθεί» από την Ελισάβετ δεύτερη γυναίκα πρωθυπουργός στην ιστορία της χώρας μετά την Μάργκαρετ Θάτσερ.
«Δεν ήταν εύκολο ταξίδι, όμως πιστεύω ότι σήμερα η χώρα είναι ισχυρότερη» δήλωσε ο Κάμερον, πλαισιωμένος από την οικογένειά του, έξω από το Νο. 10 της Ντάουνινγκ Στριτ πριν κατευθυνθεί στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ για να υποβάλει την παραίτησή του στην βασίλισσα έπειτα από έξι χρόνια και δύο μήνες στην πρωθυπουργία.
Μιλώντας για τελευταία φορά ενώπιον των δημοσιογράφων ως ηγέτης της Βρετανίας, ο Κάμερον δήλωσε ότι η ανάληψη της πρωθυπουργίας ήταν «η ύψιστη τιμή» της ζωής του.
Ακολούθησε το τελευταίο tweet του πρωθυπουργού Κάμερον, στο οποίο αναφέρει: «Ήταν προνόμιο να υπηρετήσω τη χώρα που αγαπώ»
It’s been a privilege to serve the country that I love.
— David Cameron (@David_Cameron) 13 Ιουλίου 2016
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ενισχύεται η προσβασιμότητα σε παραλίες του Δήμου Κύθνου
- Επιτροπή Αναθεώρησης Συντάγματος: Στο επίκεντρο η ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης
- «Ο Μοντέρο είπε στη Βαλένθια τον λόγο που επέλεξε να πάει στον Ολυμπιακό» (pic)
- Metallica: Ο Κερκ Χάμετ ακυρώνει την Τέιλορ Σουίφτ, αποθεώνει τον Πυθαγόρα – «Η ποπ σήμερα είναι σκουπίδι»
- Έκτακτο επίδομα: Ποιοι δεν πληρώθηκαν και γιατί – Τι πρέπει να κάνουν
- Πετράλωνα: Στα δικαστήρια της Ευελπίδων οι 5 συλληφθέντες για την κατάρρευση της πολυκατοικίας

