Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εχασε με 4-3 ο ΠΑΟΚ από την Στεάουα Βουκουρεστίου

Εχασε με 4-3 ο ΠΑΟΚ από την Στεάουα Βουκουρεστίου

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε 4-3 από την Στεάουα Βουκουρεστίου σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στην Ολλανδία. Ο «δικέφαλος του βορρά» έδειξε καλά στοιχεία στην επίθεση, αλλά και πολλά προβλήματα στην άμυνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι προηγήθηκε με 3-1, αλλά τελικά έχασε. Και τα εφτά τέρματα μπήκαν στο πρώτο ημίχρονο.

Αδυναμίες και λάθη φανέρωσε ο ΠΑΟΚ στο σημερινό, τρίτο στη σειρά, φιλικό παιχνίδι του, στο πλαίσιο προετοιμασίας του στην Ολλανδία, με αντίπαλο την ετοιμότερη αγωνιστικά, Στεάουα Βουκουρεστίου (σ.σ. την Κυριακή δίνει το πρώτο επίσημο αγώνα της για το Σούπερ Καπ στη Ρουμανία). Στοιχεία που συνετέλεσαν στο να ηττηθεί ο «Δικέφαλος» του Βορρά με 4-3, αν και βρέθηκε να προηγείται με 3-1.

Το σκορ, ειδικότερα, άνοιξε νωρίς (3’) ο Κουλούρης, με τον Ενάκε να ισοφαρίζει σε 1-1, στο 23’. Με αυτογκόλ του Πιντίλι, στο 28’, ο ΠΑΟΚ πήρε εκ νέου το προβάδισμα και στο 32’ ο Ροντρίγκες έκανε το 3-1. Τρία γκολ, στην πορεία, δύο από τον Τουντόριε (38’, 45’) και ένα από τον Στάντσιου (37’), ανέτρεψαν στο σκηνικό και διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Δεν αγωνίστηκαν για τον ΠΑΟΚ οι Μπίσεσβαρ, Κάνιας, Κοροβέσης, Πούγγουρας, Κωνσταντινίδης, ο Μπρκιτς, που έφτασε σήμερα στην Ολλανδία και οι δύο γκολκίπερ, Σιαμπάνης, Μελίσσας.

Στην προετοιμασία της ομάδας, ακόμη, ενσωματώνεται άμεσα ο Ρόμπερτ Μακ, ο οποίος ενημέρωσε τους ιθύνοντες του συλλόγου ότι μεταβαίνει στην Ολλανδία, διακόπτοντας την άδειά του (σ.σ. ήταν να ενσωματωθεί με τους συμπαίκτες του, όπως και ο Εργκους Κάτσε, στις 19 Ιουλίου, απολαμβάνοντας επιπλέον μέρες ξεκούρασης, λόγω των υποχρεώσεών του στο Euro).

Επόμενο φιλικό τεστ για τους Θεσσαλονικείς, σε ολλανδικό έδαφος, είναι το Σάββατο (16/7), με την Τβέντε.

ΠΑΟΚ: Βελλίδης (Γλύκος 46’), Κίτσιου (Μάτος 46′), Μαλεζάς (Χατζηισαΐας 60′), Κρέσπο (Τζαβέλλας 60′), Γιαννούλης (Λέοβατς 46′) Τζιόλης (Τσίμιροτ 60′), Χαρίσης (Σάκχοφ (71′), Πέλκας (Περέιρα 60′), Ζάιρο (Κάμπος 46′), Ροντρίγκες (Μυστακίδης 71′), Κουλούρης (Αθανασιάδης 60’)

ΣΤΕΑΟΥΑ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ: Κογιοτσάρου (Νίτα 28′), Ταμάς, Χαμρούν (Βιλτσεάνου 78′), Πιντίλι, Τουντόριε (Αγκάνοβιτς 46′), Στάντσιου (Ποπέσκου 78′), Σάλει (Ακίμ 46′), Τόσκα, Μομτσίλοβιτς (Κιπτσίου 65′) , Ενάκε, Πόπα (Γκολούμποβιτς 46′).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024