Παραμένει στην εθνική ομάδα της Γερμανίας ο Λεβ
Την απόφαση να παραμείνει στη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού της Γερμανίας και να καθοδηγήσει τα «πάντσερ» και στο Μουντιάλ του 2018 στη Ρωσία έλαβε ο Γιοακίμ Λεβ. Αν και είχε αναπτυχθεί η φημολογία ότι ο 56χρονος προπονητής θα αποχωρούσε από το πόστο του, μετά τον αποκλεισμό των πρωταθλητών κόσμου από τα ημιτελικά του EURO 2016, ο Γερμανός εκλέκτορας αναφέρει σε σημερινή δήλωσή του ότι σκόπευε να συνεχίσει στο «τιμόνι» του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Εξάλλου, το συμβόλαιό του «Γιόγκι» με τη γερμανική ομοσπονδία έχει ισχύ γι' ακόμη δύο χρόνια.
Την απόφαση να παραμείνει στη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού της Γερμανίας και να καθοδηγήσει τα «πάντσερ» και στο Μουντιάλ του 2018 στη Ρωσία έλαβε ο Γιοακίμ Λεβ.
Αν και είχε αναπτυχθεί η φημολογία ότι ο 56χρονος προπονητής θα αποχωρούσε από το πόστο του, μετά τον αποκλεισμό των πρωταθλητών κόσμου από τα ημιτελικά του EURO 2016, ο Γερμανός εκλέκτορας αναφέρει σε σημερινή δήλωσή του ότι σκόπευε να συνεχίσει στο «τιμόνι» του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Εξάλλου, το συμβόλαιό του «Γιόγκι» με τη γερμανική ομοσπονδία έχει ισχύ γι’ ακόμη δύο χρόνια.
«Παρά την απογοήτευσή μας, η ομάδα δεν απογοήτευσε» τονίζει στη δήλωσή του ο Λεβ, ο οποίος ήταν για δύο χρόνια βοηθός του Γιούργκεν Κλίνσμαν στην τεχνική ηγεσία της «νατσιονάλμανσαφτ», προτού αναλάβει τα «ηνία» της εθνικής το 2006.
«Ήταν η νεώτερη ομάδα στη διοργάνωση και συνεχίζω να βλέπω σπουδαίες δυνατότητες» προσθέτει ο Λεβ, αναφερόμενος στο μέσο όρο ηλικίας της ομάδας του στο EURO 2016 που ήταν 25,4 χρόνια, και καταλήγει: «Είμαι σίγουρος ότι θα μας δώσει πολλή χαρά στο μέλλον και γι’ αυτό παραμένω ενθουσιασμένος για το γεγονός ότι θα συνεχίσω να συνεργάζομαι με αυτούς τους παίκτες και να συνοδεύσω την εξέλιξή τους καθ’ οδόν για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 στη Ρωσία».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η FIFA μετατρέπει το Μουντιάλ 2026 σε… Monopoly
- Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και ο… Βασιλιάς Ουνάι: Ο διάδοχος του θρόνου πανηγύρισε έξαλλα για το τρόπαιο της Άστον Βίλα (vid, pics)
- Απίστευτo: Ο Νεϊμάρ κλήθηκε στο Μουντιάλ και τραυματίστηκε!
- Ο Αταμάν συνδέεται με την Μπαρτσελόνα
- Ο Κουτλουάι μίλησε για τον Μπαρτζώκα τον ημιτελικό με τη Φενέρ και τη διαχείριση πίεσης στο Final Four
- NBA: Έκαναν το 1-1 οι Θάντερ κόντρα στους Σπερς
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (21/5): Πού θα δείτε play out και Next Gen Euroleague
- Γιαννακόπουλος για το Final Four στο ΟΑΚΑ: «Όποιος επιχειρήσει να παρανομήσει να αντιμετωπίσει τις συνέπειες»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



![Απελάθηκε η βρεφονηπιοκόμος που κακοποιούσε μωρά – Εξοργισμένοι οι γονείς [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/Ροκσανα-Λεψκα-102x85.jpg)


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 21.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/loris-raselli-5kmTb29x1ic-unsplash-1-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442