Συνελήφθη 43χρονος που χτύπησε και τραυμάτισε την τρίχρονη κόρη του
Για ενδοοικογενειακή βία συνελήφθη τη Δευτέρα σε χωριό των Χανίων ένας 43χρονος, που φέρεται να χτύπησε και να τραυμάτισε την τρίχρονη κόρη του. Η σύζυγός του μετέφερε χθες το απόγευμα το παιδί στο Νοσοκομείο Χανίων, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έφερε μώλωπες στο σώμα του και ειδοποίησαν τις Αρχές.
Για ενδοοικογενειακή βία συνελήφθη τη Δευτέρα σε χωριό των Χανίων ένας 43χρονος, που φέρεται να χτύπησε και να τραυμάτισε την τρίχρονη κόρη του.
Η σύζυγός του μετέφερε χθες το απόγευμα το παιδί στο Νοσοκομείο Χανίων, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έφερε μώλωπες στο σώμα του και ειδοποίησαν τις Αρχές.
Η Αστυνομία αναφέρει ότι δεν τίθεται θέμα και σεξουαλικής κακοποίησης της μικρής και πως για τις συνθήκες τραυματισμού της, καθώς και για το εάν πρόκειται για μεμονωμένο ή επαναλαμβανόμενο περιστατικό, θα αποφανθεί ο ιατροδικαστής.
Την Τρίτη το παιδί πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, ενώ ο πατέρας του οδηγείται στον εισαγγελέα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Όταν τα ψέματα γίνονται τρόπος ζωής
- Μοριακές θεραπείες στοχεύουν στην αιτία των καρδιοπαθειών
- Το ιστορικό σχολείο που καταρρέει βουβά στην καρδιά της Αθήνας – «Εχω στείλει δεκάδες επιστολές για τα παράθυρα»
- Η Cardi B ξοδεύει χρήματα σε strip club και όχι σε τζετ
- Οικονομικό κλίμα: Εκτινάσσονται οι φόβοι για τον πληθωρισμό
- Κακοκαιρία Εrminio: Η βροχή και η σκόνη έπνιξαν την Ελλάδα
- Δημόσιοι υπάλληλοι: Αυξήσεις 40 ευρώ μεικτά από τα τέλη Απριλίου
- ΥΠΑ: Αναταράξεις στην προμήθεια των νέων ραντάρ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nick-owuor-astro-nic-portraits-b25CZm2Nnco-unsplash-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442