
Επιπλέον 216 εκατ. ευρώ για πρόσληψη αναπληρωτών μέσω ΕΣΠΑ
Το ποσό των 216.128.680 ευρώ εξασφάλισε το υπουργείο Παιδείας μέσω του ΕΣΠΑ, για την πρόσληψη αναπληρωτών εκπαιδευτικών, ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς 2016-17.
Το ποσό των 216.128.680 ευρώ εξασφάλισε το υπουργείο Παιδείας μέσω του ΕΣΠΑ, για την πρόσληψη αναπληρωτών εκπαιδευτικών, ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς 2016-17.
Σε αυτό το ποσό θα προστεθούν τα αναγκαία κονδύλια, τόσο από τον τακτικό προϋπολογισμό, όσο και από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, ώστε από την πρώτη ημέρα, τα σχολεία όλης της χώρας να λειτουργήσουν κανονικά, με όλο το αναγκαίο προσωπικό στη θέση του, όπως έχει δεσμευτεί ο υπουργός, Νίκος Φίλης.
Σημειώνεται, ότι ξεκίνησε και η διαδικασία της ηλεκτρονικής- για πρώτη φορά- υποβολής των αιτήσεων εκπαιδευτικών 28 ειδικοτήτων, προκειμένου να προσληφθούν ως αναπληρωτές και ωρομίσθιοι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η Οδύσσεια: Πάρτι χιλιάδων δολαρίων στη μαύρη αγορά για τα εισιτήρια – Μεταπωλούνται έως και για $10.000
- «Ο Θεός, το σεξ και η Ευρωπαϊκή Ένωση» – Η ατάκα του Έντι Ράμα που άφησε άφωνους τους δημοσιογράφους [βίντεο]
- Η σκοτεινή πλευρά του Μουντιάλ 2026: Μπορεί ένα τουρνουά ποδοσφαίρου να… βλάψει τον πλανήτη;
- Γαλλία: Στην 11χρονη που αγνοείτο ανήκει η σορός που βρέθηκε σε σιλό σιτηρών
- Φινλανδία: Τέσσερα άτομα είναι ύποπτα για ζημιές σε υποβρύχια καλώδια
- Πέθανε ο Άντονι Χεντ, ο ηθοποιός των σειρών «Buffy the Vampire Slayer» και «Ted Lasso», σε ηλικία 72 ετών

