
Στο Μουσείο του Ολοκαυτώματος ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Το Μουσείο του Ολοκαυτώματος επισκέφθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη δεύτερη ημέρα της επίσημης επίσκεψής του στο Ισραήλ.
Το Μουσείο του Ολοκαυτώματος επισκέφθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη δεύτερη ημέρα της επίσημης επίσκεψής του στο Ισραήλ.
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος μεταβαίνει αυτή την ώρα στη Ραμάλα, για επαφές με την Παλαιστινιακή ηγεσία, έγραψε στο βιβλίο των επισκεπτών: «Βαθιά συγκινημένος απο τη μεγαλύτερη τραγωδία στην ιστορία της ανθρωπότητας δεσμευόμαστε να μην ξεχάσουμε ποτέ τη φρίκη αυτή της τραγικής περιόδου».
Το απόγευμα ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί την ισραηλινή βουλή και θα έχει επαφές με την πολιτική ηγεσία της χώρας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πυρά ΠΑΣΟΚ κατά Μητσοτάκη: Μετά τον ΟΠΕΚΕΠΕ και τον Λαζαρίδη βρέθηκαν χρήματα για να παριστάνει τον «φιλολαϊκό»
- Η «Ιθάκη» ταξιδεύει στο Ηράκλειο Κρήτης – Στις 29 Απριλίου η παρουσίαση του βιβλίου του Αλέξη Τσίπρα
- Η Ελένα Μπόναμ Κάρτερ αποχωρεί από την 4η σεζόν του «The White Lotus»
- Γονείς Μάριου: «Νιώθουμε ότι με την συμπεριφορά τους μας κοροϊδεύουν»
- Η τρίτη και καλύτερη για τον ΟΦΗ
- Εύβοια: Αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και κατέληξε σε αυλή σπιτιού – Στο νοσοκομείο ο οδηγός


