
Επεισόδια και συλλήψεις στους πανηγυρισμούς των Γάλλων
Δεν ήταν χωρίς επεισόδια οι έξαλλοι πανηγυρισμοί των Γάλλων φιλάθλων για τη μεγάλη νίκη επί της Γερμανίας (2-0) και την πρόκριση της εθνικής ομάδας της χώρας τους στον τελικό του Euro 2016. Χιλιάδες φίλαθλοι ξεχύθηκαν στο κέντρο της γαλλικής πρωτεύουσας πανηγυρίζοντας τη νίκη των «τρικολόρ», κάποιοι από αυτούς, όμως, «ξέφυγαν» και προκάλεσαν ζημιές σε καταστήματα και σταθμευμένα οχήματα.
Δεν ήταν χωρίς επεισόδια οι έξαλλοι πανηγυρισμοί των Γάλλων φιλάθλων για τη μεγάλη νίκη επί της Γερμανίας (2-0) και την πρόκριση της εθνικής ομάδας της χώρας τους στον τελικό του Euro 2016.
Χιλιάδες φίλαθλοι ξεχύθηκαν στο κέντρο της γαλλικής πρωτεύουσας πανηγυρίζοντας τη νίκη των «τρικολόρ», κάποιοι από αυτούς, όμως, «ξέφυγαν» και προκάλεσαν ζημιές σε καταστήματα και σταθμευμένα οχήματα.
Οι ειδικές μονάδες της αστυνομίας επενέβησαν δυναμικά και χρησιμοποίησαν δακρυγόνα για να διαλύσουν τις ομάδες των ταραξιών, ενώ προχώρησαν και σε αρκετές συλλήψεις.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Έκρηξη σκάφους στο Μαϊάμι μετά από πρόσκρουση σε ξέρα – 15 τραυματίες μέχρι στιγμής
- Σκάνδαλο στη Βρετανία: Ιδιοκτήτης ομάδας και ο σύζυγός του κατηγορούνται για βιασμούς και σεξουαλική εκμετάλλευση
- The Rip: Αστυνομικοί μηνύουν τους Μπεν Άφλεκ και Ματ Ντέιμον για συκοφαντική δυσφήμιση
- ΑΕΚ – Ρίτας 86-92: Έχασε «δικό» της τρόπαιο στην παράταση η «Ένωση»… (vids)
- Οι Έλληνες επιστρέφουν στα μετρητά – Αυξήθηκαν οι αναλήψεις από ΑΤΜ
- Βόλφσμπουργκ – Μπάγερν Μονάχου 0-1: Οι Βαυαροί στέλνουν την ομάδα του Κουλιεράκη σε «τελικό παραμονής»


