
Καθρέφτη καθρεφτάκι μου, ποια είναι η πιο όμορφη κατσίκα;
H Ραμιγκάλα είναι ένα μικρό χωριό, βορειοδυτικά του Βίλνιους, πρωτεύουσας της Λιθουανίας. Εκεί διοργανώνονται καλλιστεία για την πιο όμορφη κατσίκα. Περίπου 500 άτομα παρακολούθησαν το φετινό γεγονός και χειροκρότησαν τη νικήτρια.
H Ραμιγκάλα είναι ένα μικρό χωριό, βορειοδυτικά του Βίλνιους, πρωτεύουσας της Λιθουανίας. Εκεί διοργανώνονται καλλιστεία για την πιο όμορφη κατσίκα.
{{{ map }}}
Περίπου 500 άτομα παρακολούθησαν το φετινό γεγονός και χειροκρότησαν τη νικήτρια, η οποία φόρεσε και ένα ελαφρώς περίεργο στέμμα.
Η κατσίκα που κέρδισε είναι 16 μηνών και ονομάζεται Ντεμίτε. Ο 74χρονος ιδιοκτήτης της δήλωσε συγκινημένος, καθώς προσπαθούσε έξι χρόνια να κερδίσει.
«Βέβαια δεν πρόλαβα να της γυαλίσω τα νύχια» δήλωσε στη συνέχεια. Προφανώς, δεν χρειάστηκε.
Στην κριτική επιτροπή ήταν τοπικός βουλευτής, ένας αγρότης και ο διευθυντής του σχολείου.
Οι κατσίκες που πείσμωσαν και δεν ήθελαν να περπατήσουν στο κόκκινο χαλί, πέρασαν μπροστά από την επιτροπή στους ώμους των ιδιοκτητών τους.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πώς οι επιχειρηματίες έμαθαν να ζουν με τον πληθωρισμό
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Αν δεν εκδώσατε τη νέα ταυτότητα
- Κούβα: Ο πρόεδρος Ντίας-Κανέλ χαρακτηρίζει «πολιτική γενοκτονία» το πετρελαϊκό εμπάργκο των ΗΠΑ
- Επίσημο: Στην Παρτιζάν ο Βιλντόζα (pic)
- Βραζιλία, Μεξικό και Δημοκρατικοί στο «στόχαστρο» του Χαβιέρ Μιλέι
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.07.2026]


