
«Ψάχνοντας την Ντόρι» με τις φωνές των Θ.Αθερίδη – Δ.Παπαδοπούλου
Δεκατρία χρόνια μετά την πρώτη βουτιά στον πολύχρωμο και φαντασμαγορικό βυθό της Pixar, οι ήρωες του «Ψάχνοντας τον Νέμο» επιστρέφουν. Αυτή τη φορά στο επίκεντρο βρίσκεται η Ντόρι, το ξεχασιάρικο μπλε ψάρι που θυμάται τους γονείς της και αποφασίζει να τους αναζητήσει. Στην ελληνική μεταγλώττιση, βρίσκουμε ξανά τους Δήμητρα Παπαδοπούλου και Θοδωρή Αθερίδη στους ρόλους […]
Δεκατρία χρόνια μετά την πρώτη βουτιά στον πολύχρωμο και φαντασμαγορικό βυθό της Pixar, οι ήρωες του «Ψάχνοντας τον Νέμο» επιστρέφουν.
Αυτή τη φορά στο επίκεντρο βρίσκεται η Ντόρι, το ξεχασιάρικο μπλε ψάρι που θυμάται τους γονείς της και αποφασίζει να τους αναζητήσει.
Στην ελληνική μεταγλώττιση, βρίσκουμε ξανά τους Δήμητρα Παπαδοπούλου και Θοδωρή Αθερίδη στους ρόλους της Ντόρι και του Μάρλιν.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το «Ψάχνοντας την Ντόρι» -το οποίο στην Ελλάδα θα προβάλλεται από την 1η Σεπτεμβρίου- έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία στο αμερικάνικο box office.
Η ταινία έχει συγκεντρώσει 538,2 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως και βρέθηκε για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα στην κορυφή του αμερικάνικου box office, αφήνοντας πίσω του ταινίες όπως τον «Μεγάλο Φιλικό Γίγαντα» του Στίβεν Σπίλμπεργκ και τον «Θρύλο του Τάρζαν».
Συγκεκριμένα, το τετραήμερο της 4ης Ιουλίου, το «Ψάχνοντας την Ντόρι» βρέθηκε στην κορυφή του αμερικάνικου box office με 41,9 εκατομμύρια δολάρια. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε «Ο θρύλος του Τάρζαν» με 38,1 εκατ. δολάρια. Το «The Purge: Election Year» συγκέντρωσε 30,9 εκατομμύρια δολάρια, ενώ ο «Μεγάλος Φιλικός Γίγαντας» απέσπασε μόλις 19,6 εκατ. δολάρια.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τραμπ: Η εξέταση αρχείων για τα UFO φέρνει στο φως ενδιαφέροντα έγγραφα
- Ιράν: Τα Στενά του Ορμούζ θα κλείσουν εάν δεν αρθεί ο αποκλεισμός των ΗΠΑ
- Γαλλία: Πέθανε η ηθοποιός Νάντια Φαρές – Είχε βρεθεί αναίσθητη σε πισίνα και νοσηλευόταν σε κώμα
- Ουκρανία: Η Ρωσία θα προσπαθήσει να εμπλέξει ξανά στον πόλεμο τη Λευκορωσία, εκτιμά ο Ζελένσκι
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Και γαλλικά υποβρύχια στο Αιγαίο
- Σε διαπραγματεύσεις ο Τραμπ με την εφορία των ΗΠΑ σε σχέση με αγωγή ύψους 10 δισ.