
Εκλογικός νόμος: Καμία αλλαγή από Μαξίμου, ρίχνει το γάντι στο ΠΑΣΟΚ
Καμία ουσιαστική αλλαγή στο θέμα του εκλογικού νόμου δεν προτίθεται να κάνει η κυβέρνηση, η οποία εκπέμπει το μήνυμα πως η πρόταση νόμου που κατατέθηκε στη Βουλή δεν επιδέχεται τροποποιήσεις. Το Μαξίμου εκτιμά ότι αν κάποια κόμματα αποφασίσουν τελικώς να μην ψηφίσουν «θα εκτεθούν ανεπανόρθωτα», δείχνοντας προφανώς κυρίως προς την πλευρά του ΠΑΣΟΚ.
Αντιθέτως, σύμφωνα με Τα Νέα, το Μαξίμου τονίζει ότι με αφορμή τη συνταγματική αναθεώρηση μπορούν να ενταχθούν στην ατζέντα του διαλόγου ζητήματα που έμειναν εκτός των αλλαγών επί του εκλογικού νόμου, όπως η ψήφος των ομογενών και η κατάτμηση των μεγάλων περιφερειών.
*Διαβάστε περισσότερα στην έντυπη έκδοση των Νέων
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Ακρόπολη και οι παροχές στους τουρίστες στο μικροσκόπιο της Libération – «Κάποιοι αναγκάζονται να ουρήσουν ανάμεσα στα μάρμαρα»
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Ζούμε περισσότερο αλλά όχι τόσο υγιείς
- Οι «Χούθι» χτύπησαν δεξαμενόπλοιο της Σαουδικής Αραβίας στην Ερυθρά Θάλασσα – Πιθανώς και δεύτερο
- Η Boeing ζητά παρέμβαση ΗΠΑ για δάνειο της ΕΕ προς την Airbus
- Ισπανία: Μεγάλες πυρκαγιές μαίνονται στη χώρα – Εκκενώθηκαν κοινότητες κοντά στη Μαδρίτη
- Γιορτή σήμερα 23 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο


