Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπουφόν: «Εχω να δώσω κι άλλα στην εθνική ομάδα»

Μπουφόν: «Εχω να δώσω κι άλλα στην εθνική ομάδα»

Παρά την πίκρα του αποκλεισμού από τα ημιτελικά του EURO 2016 και -κυρίως- παρά τα 38 χρόνια του, ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν, δεν «λέει να το βάλει κάτω»... Ο εμβληματικός τερματοφύλακας της Γιουβέντους και της «σκουάντρα ατζούρα», δήλωσε με έμφαση πως η καριέρα του στην εθνική Ιταλίας δεν έχει τελειώσει ακόμη

Παρά την πίκρα του αποκλεισμού από τα ημιτελικά του EURO 2016 και -κυρίως- παρά τα 38 χρόνια του, ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν, δεν «λέει να το βάλει κάτω»… Ο εμβληματικός τερματοφύλακας της Γιουβέντους και της «σκουάντρα ατζούρα», δήλωσε με έμφαση πως η καριέρα του στην εθνική Ιταλίας δεν έχει τελειώσει ακόμη και πρόσθεσε:

«Αισθάνομαι καλά. Αγώνες τέτοιου είδους μου προκαλούν έντονα και σημαντικά συναισθήματα και νοιώθω ότι έχω να δώσω πράγματα σ΄αυτήν την ομάδα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και ιδιαίτερα υπερήφανος που δουλεύω μ΄αυτήν την ομάδα. Ο αντίπαλος άξιζε την νίκη περισσότερο από εμάς, όμως αυτός ο αγώνας θα φανεί χρήσιμος για τους παίκτες μας. Υπάρχει απογοήτευση για τον αποκλεισμό. Είναι το τέλος μίας στιγμής που είχε κάτι μαγικό και που θα αφήσει ανεξίτηλες αναμνήσεις στους φιλάθλους μας. Οταν ο αντίπαλος χάνει τα τρία από τα πέντε πρώτα πέναλτι και δεν καταφέρνουμε να νικήσουμε, όλα γίνονται περίπλοκα. Ετσι είναι ο αθλητισμός και οφείλουμε να το αποδεχθούμε»…

Με 161 διεθνείς συμμετοχές, ο Μπουφόν «απειλεί» τον Ισπανό «συνάδελφο» του και κάτοχο του σχετικού ρεκόρ (167), Ικερ Κασίγιας και εφ΄όσον καταφέρει να παραμείνει ανταγωνιστικός μέχρι το 2018, θα γίνει ο άνθρωπος με τα περισσότερα Μουντιάλ, καθώς στην διοργάνωση της Ρωσίας, θα φτάσει στις έξι συμμετοχές (σ.σ. έχει λάβει μέρος το 1998, το 2002, το 2006, το 2010 και το 2014), ξεπερνώντας τον Μεξικανό τερματοφύλακα, Αντόνιο Καρμπαχάλ και τον Γερμανό μεσοεπιθετικός, Λόταρ Ματέους.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024