Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Το επάγγελμα του recruiter» 3μηνο e-learning πρόγραμμα από το Πανεπιστήμιο Αθηνών

«Το επάγγελμα του recruiter» 3μηνο e-learning πρόγραμμα από το Πανεπιστήμιο Αθηνών

Σκοπός του e-learning προγράμματος «Το Επάγγελμα του Recruiter» είναι να εκπαιδεύσει και να ενισχύσει το νέο ή έμπειρο επαγγελματία recruiter με όλα όσα  χρειάζεται να γνωρίζει (τις πιο σύγχρονες γνώσεις από την παγκόσμια βιβλιογραφία), να εφαρμόζει καθημερινά (τις πιο σύγχρονες πρακτικές και εργαλεία από την παγκόσμια πρακτική), και την ενδεδειγμένη συμπεριφορά..

Το recruiting είναι το επάγγελμα που εξασφαλίζει τον κατάλληλο άνθρωπο στην κατάλληλη θέση με αμοιβαία οφέλη για τον υποψήφιο εργαζόμενο και την εταιρεία-εργοδότη. Ο recruiter βρίσκεται σε μια κρίσιμη θέση γιατί έχει τη δυνατότητα να θέσει τα θεμέλια μιας νέας καριέρας για έναν υποψήφιο που είναι στην αρχή της σταδιοδρομίας του ή να δώσει την ευκαιρία να προχωρήσει πιο πέρα ένας υποψήφιος με μια ήδη καταξιωμένη καριέρα. Επίσης επηρεάζει την επαγγελματική ανέλιξη των υποψηφίων και συγχρόνως τα αποτελέσματα της επιχείρησης-εργοδότη.

Σκοπός του e-learning προγράμματος «Το Επάγγελμα του Recruiter» είναι να εκπαιδεύσει και να ενισχύσει το νέο ή έμπειρο επαγγελματία recruiter με όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζει (τις πιο σύγχρονες γνώσεις από την παγκόσμια βιβλιογραφία), να εφαρμόζει καθημερινά (τις πιο σύγχρονες πρακτικές και εργαλεία από την παγκόσμια πρακτική), και την ενδεδειγμένη συμπεριφορά (δεξιότητες-coaching) ώστε:

1. Να εξασφαλίζει τις κατάλληλες ικανότητες – δεξιότητες σε ανθρώπινο δυναμικό για την πλήρη ικανοποίηση της εργοδότριας επιχείρησης – πελάτη και συγχρόνως

2. Να ανταποκρίνεται στις επαγγελματικές προσδοκίες και δυνατότητες του υποψηφίου συμμετέχοντας καταλυτικά στην ανάπτυξή του.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε τωρινούς ή μελλοντικούς recruiters είτε εργάζονται ως στελέχη σε κάποια δυναμική μικρή ή μεγάλη καταξιωμένη εταιρεία συμβούλων, είτε σε εταιρεία- οργανισμό οποιουδήποτε κλάδου ως μέλος της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού, είτε ως ελεύθεροι επαγγελματίες.

Η επιτυχής ολοκλήρωση του Προγράμματος οδηγεί στη χορήγηση Πιστοποιητικού Επιμόρφωσης.

Συγγραφείς και Εισηγητές του Προγράμματος είναι η Βαρβάρα Ασημακοπούλου, MBA, ACC, πιστοποιημένη και διαπιστευμένη ICF Business and Executive Coach, HRM Expert, ιδρύτρια και Managing Partner της Human Resources Expertise (www.hre.gr), βραβευμένη μέντορας και συγγραφέας και ο Πρόδρομος Παπαβασιλείου Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, με MBA από το ALBA Graduate Business School και μεταπτυχιακό τίτλο “Managing People Effectively” από το Cranfield University, UK. Πιστοποιημένος Knowledge Manager από το αμερικάνικο Knowledge Management Institute και Coach. Managing Partner της HRE.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Ξένη δημοσίευση

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024