Εντοπίστηκαν από τις ομάδες διάσωσης οι 20 μαθητές που χάθηκαν νωρίτερα την Τετάρτη στο Μπρίκον Μπίκονς, στην ορεινή Ουαλία.
{{{ map }}}
«Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσουμε ότι μετά την επιχείρηση έρευνας και διάσωσης στο Μπρίκον Μπίκονς το απόγευμα και τα 26 μέλη της ομάδας που αναζητούσαμε έχουν πλέον εντοπιστεί» επισήμανε εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας.
«Είναι επίσης πολύ ευχάριστο το γεγονός ότι κανείς δεν τραυματίστηκε, ωστόσο για προληπτικούς λόγους διακομίστηκαν στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθούν σε εξετάσεις».
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών