
Στο Κίελτσε η ΑΕΚ για το α’ στάδιο προετοιμασίας
Η αποστολή της ΑΕΚ βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης στο Κίελτσε, όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας για τη νέα περίοδο. Η πτήση το πρωί για Βαρσοβία και στη συνέχεια η μετάβαση 180 χλμ. νοτιότερα στο Κίελτσε, κύλησαν χωρίς προβλήματα. Οι παίκτες τοποθετήθηκαν στο δωμάτιά τους και έδωσαν ραντεβού για την πρώτη προπόνηση επί πολωνικού εδάφους, που θα διεξαχθεί το απόγευμα.
Η αποστολή της ΑΕΚ βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης στο Κίελτσε, όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας για τη νέα περίοδο.
Η πτήση το πρωί για Βαρσοβία και στη συνέχεια η μετάβαση 180 χλμ. νοτιότερα στο Κίελτσε, κύλησαν χωρίς προβλήματα. Οι παίκτες τοποθετήθηκαν στο δωμάτιά τους και έδωσαν ραντεβού για την πρώτη προπόνηση επί πολωνικού εδάφους, που θα διεξαχθεί το απόγευμα.
Η ΑΕΚ θα παραμείνει εκεί έως τις 15 Ιουλίου. Από σήμερα και μέχρι τις 5/7 το πρόγραμμα περιλαμβάνει καθημερινές προπονήσεις, ενώ στις 6 Ιουλίου είναι προγραμματισμένο το πρώτο φιλικό εναντίον της Μπάνικ Οστράβα.
Στην Πολωνία μετέβησαν σήμερα 26 ποδοσφαιριστές: Ντούνης, Βούρας, Ανέστης, Μπάρκας, Γκάλο, Βασιλαντωνόπουλος, Μπακάκης, Ντίντακ, Τσιγκρίνσκι, Άρθο, Λαμπρόπουλος, Σβάρνας, Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος, Μάνταλος, Σιμόες, Ανάκογλου, Ανδρεόπουλος, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Πλατέλλας, Ζόριτς, Μπαρμπόσα, Πέκχαρτ, Αραβίδης και Μπακασέτας.
Ο Ρόλαντ Βάργκας παντρεύεται κι έτσι θα ενσωματωθεί στην ομάδα στις 3 Ιουλίου. Την αποστολή συνοδεύουν ο υπεύθυνος λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος, Βασίλης Δημητριάδης, και ο τεχνικός διευθυντής, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Στενά του Ορμούζ: Κανένα πλοίο «δεν έχει καταφέρει να σπάσει τον αποκλεισμό», δηλώνουν οι ΗΠΑ
- Μνημείο στην Ουάσιγκτον: «Αψίδα του Θριάμβου των Ηνωμένων Πολιτειών» θα είναι η επίσημη ονομασία του
- Ιράν: Θα βυθίσουμε τα πολεμικά πλοία των ΗΠΑ, απειλεί σύμβουλος του Χαμενεΐ
- Ιράν: Η Ουάσιγκτον δεν θα παρατείνει την προσωρινή αναστολή των κυρώσεων για το πετρέλαιο της Ρωσίας
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Τι θα φέρει το πρώτο γεωτρύπανο
- Λίβανος: Ο Τραμπ θα επικροτούσε ενδεχόμενη κατάπαυση του πυρός μεταξύ Ισραήλ και Χεζμπολάχ


