
Γκαζάκια στη Διεύθυνση Μεταφορών Αργολίδας
Στόχος εμπρηστικής επίθεσης έγιναν τα ξημερώματα της Τετάρτης τα γραφεία της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας. Άγνωστοι έσπασαν τα τζάμια των παραθύρων στο ισόγειο του κτιρίου, στο 3ο χιλιόμετρο της παραλιακής οδού Ναυπλίου-Νέας Κίου, και πέταξαν εύφλεκτο υλικό, πιθανότατα μπουκάλια με βενζίνη και φιαλίδια υγραερίου, στα γραφεία έκδοσης διπλωμάτων και στο αρχείο, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει πυρκαγιά, που προκάλεζε ζημιές.
Στόχος εμπρηστικής επίθεσης έγιναν τα ξημερώματα της Τετάρτης τα γραφεία της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας.
Στις 02.00 άγνωστοι έσπασαν τα τζάμια των παραθύρων στο ισόγειο του κτιρίου, στο 3ο χιλιόμετρο της παραλιακής οδού Ναυπλίου-Νέας Κίου, και πέταξαν εύφλεκτο υλικό, πιθανότατα μπουκάλια με βενζίνη και φιαλίδια υγραερίου, στα γραφεία έκδοσης διπλωμάτων και στο αρχείο, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει πυρκαγιά.
Η φωτιά εξαπλώθηκε γρήγορα στα δύο αυτά γραφεία και, παρά την άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής, προκλήθηκαν ζημιές και καταστράφηκαν έγγραφα.
Έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Άργους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Η «ήσυχη» επανάσταση της βελόνας: Το κέντημα δεν ήταν ποτέ ένα αθώο χόμπι
- Για… διεθνή ακρίβεια μιλά πάλι ο Μητσοτάκης – Πανηγυρισμοί για πλεόνασμα και πολλά «θα» για τον αφθώδη πυρετό
- Ινδία: Πανικός σε πτήση της Swiss Air όταν πήρε φωτιά κινητήρας κατά την τροχοδρόμηση – Έξι τραυματίες
- Σανς – Θάντερ 109-121: Ρεκόρ καριέρας ο Γκίλτζιους-Αλεξάντερ και 3-0 οι πρωταθλητές (vid)
- Η πολλή δουλειά τρώει τον… εργαζόμενο: Η εργασία προκαλεί 840.000 θανάτους ετησίως
- Κυβέρνηση σε δίνη: Καταγγελίες, παρεμβάσεις και ο φόβος αποκαλύψεων προκαλούν πανικό για το πολιτικό κόστος




