Ο τηλεπαρουσιαστής Λι Γκέιτς (Τζορτζ Κλούνι) και θωρούμενος «γκουρού» της Γουόλ Στριτ βρίσκεται όμηρος ενός νεαρού ενόπλου, μετά την προώθηση μίας μετοχής – φούσκας.

Η ομηρία μεταδίδεται live σε ολόκληρο τον κόσμο. Κι ενώ ο παρουσιαστής και η παραγωγός της εκπομπής Πάτι Φεν (Τζούλια Ρόμπερτς) βρίσκονται σε δεινή θέση, κάποιοι άλλοι αναζητούν απαντήσεις για σύνθετα οικονομικά ζητήματα.

Η Τζόντι Φόστερ δεν διστάζει να ασχοληθεί με επίκαιρα οικονομικά ζητήματα στην νέα της ταινία «Το Παιχνίδι του Χρήματος». Το κάνει, μάλιστα, χρησιμοποιώντας ως όχημα ένα «αστυνομικό» θρίλερ που ασχολείται με θέματα όπως η φήμη και ο πλούτος.

Δείτε στο in.gr αποκλειστικό κλιπ από την ταινία.

«Το Παιχνίδι του Χρήματος» αποτελεί τη νέα σκηνοθετική δουλειά της Τζόντι Φόστερ, ενώ ο Τζορτζ Κλούνι είναι εκτός από πρωταγωνιστής και παραγωγός της ταινίας.

Η ταινία, η οποία απέσπασε κολακευτικά σχόλια στο πρόσφατο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών, όπου προβλήθηκε εκτός συναγωνισμού, εκτυλίσσεται σε πραγματικό χρόνο.

Μιλώντας πριν από λίγους μήνες σε δημοσιογράφους στο Κανκούν του Μεξικό -μεταξύ των οποίων ήταν και το in.gr-, η Τζόντι Φόστερ είπε παρουσιάζοντας την ταινία της: «Πρόκειται για ένα θρίλερ. Είναι συναρπαστικό, έχει γρήγορο ρυθμό. Νομίζω ότι είναι η ταινία με τους πιο γρήγορους ρυθμούς που έχω γυρίσει -για να μην πω που έχω δει».

* Η ταινία «Το Παιχνίδι του Χρήματος» θα προβάλλεται στις αίθουσες από την Πέμπτη 30 Ιουνίου σε διανομή Feelgood.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ