
Θανάσιμη βουτιά με το ΙΧ για 29χρονη στον Αμβρακικό Κόλπο
Νεκρή ανασύρθηκε το πρωί της Κυριακής από τη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στη Βόνιτσα και την Αμφιλοχία, μία 29χρονη οδηγός αυτοκινήτου, η οποία αναζητείτο από το Σάββατο.
Νεκρή ανασύρθηκε το πρωί της Κυριακής από τη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στη Βόνιτσα και την Αμφιλοχία, μία 29χρονη οδηγός αυτοκινήτου, η οποία αναζητείτο από το Σάββατο.
Το αυτοκίνητο που οδηγούσε υπό βροχή η 29χρονη εξετράπη -για αδιευκρίνιστους ακόμα λόγους- από την πορεία του στο 6ο χιλιόμετρο της οδού Αμφιλοχίας – Βόνιτσας και κατέληξε στα νερά του Αμβρακικού κόλπου.
Έπειτα από επιχείρηση του Λιμενικού και ιδιώτη δύτη το ΙΧ εντοπίστηκε το πρωί σε βάθος 4 μέτρων. Από το όχημα ανασύρθηκε η 29χρονη, η οποία διακομίστηκε στο κέντρο υγείας Αμφιλοχίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για τροχαίο δυστύχημα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πανζουρλισμός στο Ηράκλειο κατά την υποδοχή του ΟΦΗ: Αποθέωση, συνθήματα και ζεϊμπέκικο με την κούπα (vids, pics)
- Υποκλοπές: Νέο καμπανάκι για το σκάνδαλο Predator – 31 αδικήματα παραγράφηκαν σε 20 μέρες, λέει ο Χρ. Κακλαμάνης
- Κοινωνικός Τουρισμός: Παρατείνεται μέχρι το βράδυ της Δευτέρας η προθεσμία για τις αιτήσεις
- Το μήνυμα του Ολυμπιακού για το βραβείο MVP του Βεζένκοφ
- ΗΠΑ: Το χρονικό της επίθεσης στο δείπνο Τραμπ για τους ανταποκριτές του Λευκού Οίκου – Παγκόσμια καταδίκη
- Η Σδούκου αδειάζει εμμέσως τον Γεωργιάδη για την ευρωπαϊκή εισαγγελία – «Έχει ‘αδωνικό’ τρόπο να σχολιάζει»

